LOOK DANA

ponedjeljak , 11.01.2016.


#lookdana
Prije svega,sretan vam dan smijeha! smijeh
Smijte se svaki dan i provedite ga kao da vam je posljednji!
A sada prelazim na look dana.
Ovoga puta za nježniji spol.
Odabrao sam veselu i zanimljivu kombinaciju,jer mi je i takav današnji dan.
Osnova mi je ovaj ELFS ogrtač,koji je savršen. Pronaći ga možete na njihovom web-shopu. Osobnost ogrtaču daju i ove resice koje su jesensko-zimski hit. Inače,dolazi u dvije boje i to u svijetlo i tamno sivoj,ja sam odabrao svijetliju varijantu jer mi ide ljepše u cjelokupni look.Vi pokušajte s tamnijom pa javite rezultate. Moram naglasiti i da su veeeliki popusti na ELFS web-shopu ,požurite sretan
Uz ogrtač tu su i otkačene tajice s odličnim uzorkom. Dolaze s Vešmašina web-shopa. Uzorak je drukčiji od tipičnog mornarskoga,prugastoga. Ako ih uzmete neće požaliti jer ćete zasjati u njima,a drugi će Vam biti zavidni. A također bit ćete sretni jer ih niste platili po punoj cijeni,nego po akcijskoj.
Ispod ogrtača predlažem da odjenete Yamamay body. Jednostavan je i elegantan,popravit će Vam figuru tako da ćete outfit nositi još sretniji sretan Uz svu jednostavnost i eleganciju ipak je sexy,a također nećete se morati gnjaviti s dosadnim potkošuljama.
Cipele su me oduševile. Odlične su i totalno IN.Pronaći ćete ih u ZARA prodavaonicama. Također su na akciji tako da je cijena prava sitnica.Cipele su lagane i jednostavne i ne bodu (iako idu u "špic") u oči,a opet bit ćete uočeni u njima.
Ova savršena torba,koju ste odmah vidjeli,također je na akciji na ZARA web-shopu.Potpuno je drukčijeg dizajna od torbi koje smo naviknuli svakodnevno gledati. Nećete požaliti ako ju uzmete sebi ili prijateljci za rođendan. Jer ovakvu torbu sigurno još nema u kolekciji.
Sve što nedostaje ovom stylingu je malo lijepoga nakita,a njega sam pronašao na Colleraj stranici. Ogrlica je apsolutno divna,te što je najvažnije uklapa se u kombinaciju.Za cijenu pitajte gospođicu na stranici koja će Vam brzo i ljubazno odgovoriti.
Hvala svima koji me prate,isplatit će im se sretan
Nisu pravi fanovi samo oni koji igraju nagradne igre,nego oni koji me konstantno prate i cijene moj "rad" pa makar to bio i jedan lajk.
-Uskoro novi nagradni natječaj!
-Ukoliko imate nekakvih pitanja ili trebate savjet o tomu što kupiti ili odjenuti ,javite mi se u inbox stranice
By A kiss

Oznake: ELFS, zara, colleraj