LOOK DANA

utorak , 29.12.2015.



#lookdana
Hay,evo stigao je i #lookdana koji je namjenjen muškom rodu.
Ovaj minimalistički stil će odgovarati svakom muškarcu,bez obzira bio u trendu ili ne. Styling je odličan za dnevni look,još se može upotpuniti s nekom jaknom i modnim dodacima i izgledat će još bolje.
A u trendu su tj. trendseteri su ekipa s Pocket.hr koja ima odličan izbor zimske kolekcije.Oduševit ćete se svom odjećom. Ako Vas zanima cijena ove košulje ,javite im se u inbox stranice sretan
Naravno,tu je i ELFS odjeća koja je odlična za svaku prigodu. Tako sam za ovaj styling odabrao ove hlače,koje će svi obožavati. Cijena im je samo 800 kn. Tu svotu novca isplati se izdvojiti jer je kvaliteta zagarantirana.
Ove cipele,koje ste vjerojatno odmah uočili,možete pronaći na stranici Vešmašina tj. na njihovom web-shopu. Na web-shopu pronaći ćete još mnogo cool stvari koje su na popustu,tako da je cijena ovih plavih "šuza" samo 228,00 kn.
Mislim da ću ukrasti ovaj stil! Odličan je!
Možete me pronaći i na facebooku https://www.facebook.com/MODNA-ZONA-by-A-876408869145687/?fref=ts .
Uskoro (2.1.) krećem s pisanjem bloga o svom stylingu i stylingu drugih koje sam zamijetio toga dana(na ulici,u parku,u školi ili na društvenim mrežama) . Nadam se da će Vam se svidjeti sretan
Ne zaboravite i na nagradnu igru! Traje do 2.siječnja. sretan
by A wink