01

srijeda

travanj

2015

HOROSKOP-srijeda,1.4.

OVAN
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Ovan 21.3. - 20.4
Ne odbijajte pozive na kraća putovanja - možda vas očekuje ugodan provod ili novo poznanstvo. Pozabavit ćete se svojim prijevoznim sredstvom, računalom ili se odlučiti za kupnju mobitela novijeg tipa. Dan je pogodan za polaganje ispita i kupnju literature. S partnerom ćete se jako dobro slagati, a posvađani se i pomiriti.
Ljubav 3 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice

BIK
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Bik 21.4. - 20.5.
Morat ćete mnogo raditi, no psihička snaga bit će vam velika pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Bit ćete neskloni ozbiljnim razgovorima i sve ćete okretati na šalu. Slobodni među vama šarmantno će se udvarati simpatiji. Vješto ćete ubacivati dvosmislenosti i prepoznavati reakcije druge strane.
Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice

BLIZANAC
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Blizanci 21.5. - 21.6.
Ne oslanjajte se na pomoć kolega ako u njih nemate potpuno povjerenje. Zaokupljenost poslovnim brigama odrazit će se na privatni život, pa će vam partner zamjerati odsutnost i nezainteresiranost. Radije ćete se povući u mir svoje sobe nego se s njime upuštati u rasprave. Kronični bolesnici mogli bi imati izraženije tegobe.
Ljubav 3 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice

RAK
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.

Rak 22.6. - 22.7.
Krećete li u kupnju, znat ćete odabrati najbolje od ponuđenog. Mogli biste dobiti značajan popust ili se s trgovcem uspješno cjenjkati. Odnosi s partnerom se poboljšavaju, a najviše vas povezuju zajednički planovi usmjereni na adaptacije, možda preseljenje ili putovanje. Slavi li vaš partner rođendan, oduševit ćete ga darom.
Ljubav 5 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 4 zvjezdice

LAV
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Lav 23.7. - 22.8.
Neće vam polaziti za rukom izići na kraj s obvezama i obiteljskim odgovornostima. Odnosi sa starijim ukućanima bit će problematični. Nemojte pogoršavati situaciju tvrdoglavošću jer ono u čemu ustrajavate možda nije ispravno. Radite li sa strankama, neće vam polaziti za rukom zadovoljiti njihove oprečne potrebe.
Ljubav 3 zvjezdice Posao 2 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice

DJEVICA
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Djevica 23.8. - 23.9.
Uspijevat ćete u poslovima koji zahtijevaju umjetničke talente, kreativnost i domišljatost. Uživat ćete u smijehu, zajedničkim izlascima i druženju s prijateljima. Zračit ćete pozitivnom energijom i učiniti nešto korisno za sebe i druge. Slobodne očekuje flert koji će početi bezazleno, ali će se strasti ubrzo rasplamsati.
Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice

VAGA
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Vaga 24.9. - 23.10.
Mijenjat ćete raspoloženja. U jednom trenutku bit ćete malodušni, a već u idućem problemi će vam se činiti lako rješivima. Kod osjetljivih Vaga mogući su naleti tjeskobe i potištenosti. Opuštat će vas glazba, hobi, sportske aktivnosti i fizički rad. No nemojte se previše naprezati ako niste u dobroj kondiciji.
Ljubav 3 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice

ŠKORPION
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Škorpion 24.10. - 21.11.
Više ćete energije i vremena trošiti na tuđe probleme, nastojeći udovoljiti partneru, prijateljima ili djeci. Nekoliko bitnih sastanaka ili obveza skupit će se vam se danas i prilično vas iscrpiti. Osjetit ćete zamor i zasićenje, a nepredviđene okolnosti nagnat će vas da u posljednji trenutak promijenite planove.
Ljubav 2 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 2 zvjezdice


STRIJELAC
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Strijelac 23.11. - 21.12.
Više ćete biti usmjereni na zabavu i hobije te promjenom svog izgleda. Oni među vama koje muče zdravstvene tegobe predbilježit će se za liječničke pretrage. Postoji velika mogućnost da će vam netko ponuditi vrlo obećavajuću poslovnu ili kupoprodajnu priliku. Nemojte predugo razmišljati da vas netko drugi ne pretekne.
Ljubav 4 zvjezdice Posao 3 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice

JARAC
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Jarac 22.12. - 20.1.
Željni ste aktivnog društvenog života, a prijatelji će vam postati glavni oslonac u poslu ili zabavi. Mogli biste upoznati osobu koja će se pokazati značajnom u poslovnom smislu. Nešto će vam se ostvariti i u ljubavi, možda novi početak ili dogovor koji budi nadu da između vas i osobe koja vam se sviđa ipak nešto ima.
Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje:5 zvjezdica


VODENJAK
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Vodenjak 21.1. - 19.2.
Situacija unutar kuće i obitelji mogla bi vas uznemiriti. I odnosi s partnerom mogli bi malo zahladiti, osobito ako ćete isticati samo svoje potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje obiteljskih problema. Samci će izgarati od želje za ljubavi, pa bi mogli nepromišljeno uletjeti u vezu s nekim koga površno poznaju.
Ljubav 2 zvjezdice Posao 2 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice


RIBE
Horoskop za: Srijeda 01.04.2015.
Ribe 22.2. - 20.3.
Naleti optimizma pomoći će da se uhvatite u koštac sa zaostalim obvezama, no kraj dana mogli biste dočekati jako umorni. Dobar Mjesečev utjecaj unosi strasti u veze, a slobodnima donosi privlačne ljubavne prilike. Večer posvetite partneru ili aktivnostima koje vas opuštaju. Razmislite o nečijem poslovnom prijedlogu.
Ljubav 4 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.