KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

01.12.2007., subota

Prvi domaći poraz

Samo je četiri minute dijelilo je malonogometaše Potpićna da izvuku barem bod protiv favoriziranih gostiju iz Splita. Sve nade domaćina u pozitivan ishod pokopao je u 36. minuti Banić šutom iz gužve za jedini gol na utakmici.

Prvi dio je uglavnom protekao na polovici domaćih, uz dominaciji gostiju iz Splita. Domaći su se uglavnom ograničavali na iznenadne protu udare. Susret je, što se prigoda tiče otvorio Radusin u 2 minuti šutom sa desetak metara koji je, dobro postavljeni Jukić sa lakoćom obranio. Četiri minute kasnije Drndić, nakon ubačaja Fatosa preko cijelog terena šutira pored gola. Onda na red dolaze gosti, najprije u sedmoj minuti, nakon greške domaće momčadi Šimurina sa pet-šest metara promašuje da bi u istoj minuti Đulvat iz gužve sa svega dva metra promašio vrata Funčića. Najozbiljnije su gosti zaprijetili minut kasnije kada je Bajrušović jakim šutom sa pet metara pogodio desnu vratnicu domaćina. Uzvraćaju domaći u 12 minuti preko Radusina kojeg je ponovno, preko cijelog terena pronašao izvanredno precizni Hoxha. Gostujući vratar brani udarac Radusina sa svega dva-tri metra i najbolja domaća prigoda odlazi u nepovrat. U 14. minuti opasno prijeti Laura jakim ali nepreciznim udarcem sa dvadesetak metara. Do kraja još bilježimo protu udar u režiji Hoxha-Drndić u 16. minuti i dva udarca Bajrušovića u zadnjoj minuti od kojih je jedan Funčić obranio krajnjim naporom.

I u nastavku je druga minuta bila startna što se prigoda tiče. Drndić je opasno priprijetio iskosa sa desne strane ali je lopta ipak prohujala tik pored suprotne vratnice. Minut kasnije sumnjiva situacija; u domaćem šestercu je zaustavljen Banić, suci procjenjuju bez prekršaja. U 24.minuti mrtva prigoda gostiju; najprije šutira Bajrušević a zatim na odbijenu loptu na svega tri metra od gola natrčava Bogdanović ali najbolji pojedinac današnje utakmice, domaći vratar Funčić izvanredno brani. U narednoj minuti Đulat prebacuje vrata iz slobodnog šuta sa šest metara po sredini vrata. Domaći prijete preko Rožajca u 27. minuti; ponovno na dodavanje Hoxhe. Minut kasnije Laura šutira jako iskosa ali Funčić ponovno odlično brani. Najbolju prigodu domaći su imali u 29. minuti kada se Hoxha iznenada nakon jedne gužve našao oči u oči sa gostujućim vratarom. Njegov šut sa dva-tri metra Jukić izvanrednim refleksom odbija u korner. I gosti su u toj minuti imali najbolju prigodu utakmice, ali ni Brnabić sa dva-tri metra ne uspjeva svladati Funčića.

Od tada do već opisane 36. minute nije bilo prigoda ni na jednoj niti na drugoj strani, baš kao niti u zadnje četiri minute izuzev pokušaja Drndića u zadnjoj minuti da šutom iskosa sa lijeve strane iznenadi Jukića, u čemu nije uspio.

Domaći su u zadnjoj minuti pokušali sa Martedićem umjesto Funčića ali ni to nije urodilo plodom.

Sve u svemu, ostaje žal domaćina za barem jednim bodom ali realno gosti su se predstavili kao odlična, uigrana momčad koja nzna što hoće i zasluženo nose sva tri boda iz Labina. Domaćin unatoč porazu nije razočarao sedamstotinjak gledatelja u labinskoj sportskoj dvorani.



LABIN: Sportska dvorana SŠC"Mate Blažine"

GLEDATELJA: 700
LABIN: MNK Potpićan(Potpićan)-Brodoinžinjering(Split) 0:1 (0:0)
0:1 Banić 36. minuta
SUCI:
Igor PRISLOVNIK (Zagreb)
Nikola PETIR (Kašina)
DELEGAT:
Alen PALISKA (Labin)

MNK POTPIĆAN: Funčić, Radmanović, Martedić, Perušić, Rožajac, Drndić, Ad.Fejzić, Sandić, Hadžić, Al.Fejzić, Radusin, Hoxha.

TRENER: Jasminko Mujić

MNK BRODOSPLIT INŽENJERING: Lončar, Đulvat, Klarin, Rešetar, Šimurina, Banić, Grdović, Brnabić, Laura, Bogdanović, Jukić P.V., Bajrušović.

TRENER: Alen DELPONT

Igrači utakmice : Ivo Jukić i Roberto Funčić



- obrađen tekst s Labin Sporta

- 20:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us