Mladi Times

19.11.2008., srijeda

Glas naroda

U duhu sveopće akcije, nismo mogli biti aktivni a da nismo ispitali što naša cijenjena javnost misli o svemu tome...Napravili smo ˝đir˝ po našem Korzu i propitali građane što misle o aktivizmu mladih grada Rijeke. Izabrani su:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Jelena (22 god.)
-Aktivizam mladih je definitivno veoma pozitivna stvar, ali mi je žao što nisam više upoznata s takvim stvarima. Poznajem nekoliko ljudi s faksa koji se bave dobrovoljnim radom u nekim od riječkih udruga, npr. u Molekuli, Gongu itd...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Dajana (21 god.)
-Mislim da je sudjelovanje mladih u svakodnevnom životu putem društveno korisnog rada veoma pozitivno, ali smatram da nas je premalo. I sama sam član jedne takve udruge i jako me veseli što svojim idejama mogu doprinjeti boljoj svakodnevnici, ali moramo svi zajedno više raditi na edukaciji širih masa...

Vedran (22 god.)
-O aktivnostima mladih ne znam previše, i žao mi je zbog toga. Podržavam njihov rad, a i sam bih se volio uključiti u neku od volonterskih udruga, no moje trenutne aktivnosti mi to ne dopuštaju. Više mladih bih definitivno volio vidjeti u područjima kulture, sporta, ali i u politici, jer mislim da je osvježenje u obliku mladih mozgova uvijek dobrodošlo.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Alen (23 god.)
- O djelovanju mladih kroz razne udruge ne znam previše, zapravo, gotovo ništa. Smatram da bismo se trebali više educirati po tom pitanju, a po sloganu ˝zajedno smo jači˝ i više uključiti u takav oblik djelovanja. Mislim da je to prava prilika da uništimo predrasude i tabu teme koje se vežu uz politiku i javno djelovanje.

Dragutin (umirovljenik)

-Drago mi je vidjeti i čuti da se mladi bave društveno korisnim radom, bilo u kakvom obliku. Smatram da bi im trebalo dati više prilika i mogućnosti i podržavati ih u tome. Svakako je bitno za jednu državu da njezina mlađa populacija sudjeluje u oblikovanju svakodnevnice, na taj način će ju ujedno i poboljšati. Mladi su puni entuzijazma i želje za akcijom i to trebamo svi iskoristiti. Samo naprijed, na mladima svijet ostaje!

Aleksandra (42 god.)
-Na aktivizam mladih gledam veoma pozitivno i smatram da je to naša budućnost. Trebamo ih podržavati u njihovim željama, i omogućiti im da ostvare svoje ciljeve. Iako nisam upoznata s radom volonterskih i ostalih udruga, mislim da su veoma korisne. Potrebno je više informirati ljude, a svoje bih dijete podržala ako izrazi želju za djelovanjem putem takvih udruga.

Napisala: Anja Salihagić

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Studeni 2008 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

-=Impressum=-

Ozbiljan RAD novinarskog tima