moto klub Okit - Vodice

subota, 24.06.2006.

Otvaranje moto sezone sa dva moto susreta u Vodicama

Pozdrav.
Počelo je...fever...sa moto partijem u Kozari,to je bio prvi vikend u lipnju.Taj vikend pobijedili smo vremensku klimu koja je prijetila kišom i tamnim oblacima,u dobroj svirci i veselom druženju loša klima je zaboravila na nas i povukla se negdi gdje nitko nije mario za nju.Ipak,dobro vrime,dobra zajebancija i dobra ekipa tri dana izdržala je u miru s ponekim izgorenim motorom,tako tim pizdarijicama koje je ugodno posli prepričavati.
A sad,prošli ponedijak(19.06.2006),predsjednik Moto Kluba Okit organizirao je svečano otvaranje novog moto kampa.U kampu je ogroman bar,sa predugim šankom i hrpom frižidera i točionika.Bar se nalazi u moto vikendici u sklopu kampa,izgleda pristojno i uredno,ali interijer ispunjen suvenirima i raznim trofejima sa moto susreta svakom namjerniku ubrizga dozu dobre vibre,potrebne da se opusti u svakodnevnom druženju,u tom ogromnom prostoru kameni šank i drvene grede smanjuju prostranost i daju feeling intime i onih prošlih lojeva,sve nekako poznato...de ja vu
Na otvaranju moto kampa stiglo je stvarno masu motora i ljudi iz cile lipe naše,a i šire,pun kamp motora,vesela ekipa se gega u čvrstoj kamenoj vikendici,dobra glazba,a pića dok ti se ne smrkne.Ja san se bome dobro načaga.
A šta da kažem počelo je...
- a ovo je pomagalo odnosno karta za onoga koga zanima di je novi MOTO KAMP

24.06.2006. u 12:20 • 0 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

  lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

O moto klubu Okit

Image Hosted by ImageShack.us

Moto Klub Okit Vodice
Kako bi približili dojmove i namjere ovog temperamentnog i prijateljski raspoloženog moto kluba,a ujedno i na ovaj način očuvali njegov dojam i identitet,vodimo vas na jedan dug i zanimljiv put.
A dok smo na motorima putovanja ne prestaju,zato tko podnosi naša putovanja neka se dobro pripremi.Jer na sve smo spremni.
Klub je osnovan 1997. g., a ideja se stvorila na jednom laganom i kišnom putovanju na MZ - ima u Kaštel Sućurac di smo uz laganu čašicu upoznali legendu Zagora i njegove «old timere». Tamo se razvila priča za osnivanje kluba. Ali prije svega, u Vodicama se generacijama vozi i fešta na motorima, pa tako ima puno priča, događaja, tradicija koje se još iz davnih godina nisu zaboravile.
Ime «Okit» koje smo dali klubu, ime je svetog brda na kojem slavimo Gospu od Karmela 16. srpnja, čija se slika svake godine prati okičenim motorima u procesiji. Grb kluba je osmišljen upravo tim motivima, sveto brdo «Okit» i motorista.
Putovalo se na Grobnik na PUCH -ovima, APN-cima i MZ - cima i sl. ko je šta ima. Posli smo se malo pogospodili pa smo svi vozili MZ. Na bikers susrete smo dolazili u velikom dimu. Pa smo tako i u velikom dimu upoznavali klubove, koji su nam danas prijatelji. Uglavnom , iz godine u godinu klub se razvija zahvaljujući svim njegovim članovima koji su ga činili i poticali od samog početka.
Prvi moto susret organizirali smo 1998. g. zajedno s U.B.O.D. -om (United Bikers of Dalmacija) na datum U.B.O.D. -a; drugi vikend u kolovozu, tako se nastavilo i 1999. g. 2000. - te godine dobili smo svoj datum susreta pa se na prvi vikend lipnja svake godine u Vodicama održava naša motorijada, a i gitarijada - rock festival za mlade bandove, ostali sadržaj susreta je standardan ali uvik zabavan ; igre, defile, kupanje, sunčanje pa spavanje - kampiranje, live rock glazba itd.
Velike planove i ambicije za budućnost predstavlja nam «Cross» staza koju već lagano pripremamo u zaleđu Vodica

Događanja - korisno pogledati,pomoći će vam da za sljedeći vikend izaberete di oladiti glavu

LISTA MOTO SUSRETA OVE SEZONE

KALENDAR MOTO SUSRETA

još jedan pouzdani izvor informacija,konkretno za mjesec srpanj