srijeda, 30.01.2008.

nije žvaka za seljaka...

koja glupa poslovica....
a da, niko se nebi sjetil da možda nekaj napiše na blog, nego DAJ TI,MARIJA,NABIJAJ RAČUN ZA INTERNET!!! A?! NEMA VEZE! NE MORAŠ SE TI DIZAT U POL 8 UJUTRO (i to još na srijedu) DA NAPIŠEŠ NEKAJ NA BLOG!!! blablaburninmadblablaburninmad

jučer su pavle,kreeeešooo,rumorče i monika bili na natjecanju iz fizike. šire se čudne glasine da je pavlečić riješil test s nevjerojatnih 80%. da,ziher pavle. pa pavle ima dvije četvorke na polugodištu ak niste znali (sociologija i biologija). e moj domagoj,nisi ti više što si nekad bio. MANUS MANUM LAVAT! u prijevodu nekih naših učenika (ruka kuka nije i ruka ruku umiva zubozubozubo)

ma ne sad ozbiljno,svaka čast svima. e da a pogotovo zrinki koja je prva na natjecanju iz biologije.

novinar: recite,gospodična Boričević,nakon ovolikog uspjeha na jednom od najprestižnijih natjecanja na svjetskoj razini ,hoće li ovo bitno promijeniti vašu osobnost?

Zrinka: o ne, ne,naravno da ne. ja samo želim mir u svijetu.

ljudi,moram ić,nikotinska kriza me hvata!
čitamo se.....
pozdrav svima od...

MARIJE-HELENE (jenna j.)



09:06 - Komentari (6) - Isprintaj

ponedjeljak, 28.01.2008.

nije sve tako sivo....

weeeeeeeee....napokon sam se i ja nakon 2 i pol godine aktivno uključila u razred (hm....) ne znam kak da se drukčije izrazim...ko da sam neki otpadnik u razredu...ali ljudi moji,DA,IPAK SAM JA TU!
i tak....mogla bi se predstavit: s poštovanjem MHR (napomena za tomislavu koja je sa strane opisivala ljude iz razreda -NIJE Č NEGO Ć, I KREŠO: NIJE ravenšČakova nego Ć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

da...ovaj....nemam baš previše iskustva u pisanju blogova pa mi nemojte zamjerit....
uglavnom, danas je nekolicina nas isla na natjecanje iz biologije...kaj da velim. pitanja su prestrasna. ja osobno sam znala 2 pitanja ,ostalo sam na blef (eliminacija putem raznih brojalica tipa: ringe ringe jaja, pliva patka preko save i ona neizbježna eci-peci-pec....)

neki lik iz 4 razreda je počel ispuštat čudne,nedefinirane zvukove nakon kaj je pročital pitanja.
nemam pojma kak će to sve skupa proć, al nadam se da će bar neko od naših ić dalje.znam ko neće zaher (ziher :) ) zaha,tralalalala!

dok ja sad ovo pišem,i naravno uživam u cigareti ko strastvena pušačica-to ste baš morali navest (u bem ti,pitam se di je pinturka) vi se negdje mučite na kemiji. nadam se da niste pisali (moš mislit:) )
pozdrav pipl,si ju tumorou!

18:13 - Komentari (4) - Isprintaj

četvrtak, 24.01.2008.

Deseti krug pakla...

Ej pipls otkrila sam zašto je Danteov "Pakao" imao samo 9 krugova!!
-On nije bio u našoj školi...
E da...mislim da ćete se svi složit samnom.
Danas nam je na tjelesnom bilo stvarno super...Nakon prvog kruga smo počeli pjevati "...što sam Bogu skrivio, kakve grijehe činio, da me je ovako kaznio...". bang Ok, ok svaka čast onima koji su tu dobro podnijeli.
Uglavno, sutra kad će nam gospođa "čega ima puno oko naše škole" držati predavanje moramo biti kao mali anđeli. Na kraju joj još moramo i zapljeskati, možda će nam koristiti. Iako baš ne vjerujem. Ipak smo mi ti koje ona ne voli. dead
Još samo ovo....Krešo i Pavle sretno sutra na natjecanju...obranite boje našeg razreda...
pozzić svima...mah

Jey-z

15:40 - Komentari (18) - Isprintaj

subota, 19.01.2008.

Hrvatska je pobjedila, a mi smo ju pratili^^. Čestitke od 3.G1!!!

Hrvatska je pobjedila i Češku u rukometu i sada je jedan korak bliže finalu^^......

3.G1 je zorno pratio prvo poluvrijeme...

Image Hosted by ImageShack.us



...do rezultata 13:13, a onda nam je završio 6ti sat pa su svi šprintali do doma da pogledaj drugo poluvrijeme i da navijaju za naše^^....Navijanje se isplatilo....
Čestitke i našim uvijek vjernim navijačima Hrvatske repke^^......

Rukometaši naši, nastavite i dalje tako, mi smo uz vas^^

(K-Bit)

01:44 - Komentari (14) - Isprintaj

utorak, 15.01.2008.

Go-to-vo je, go-to-vo je *smrc*....

Nema više odmaranja, nema više ljenčarenja, nema više partijanja, nema više Slavonije,..... nema više raja.

Jučer je počelo drugo poluvrijeme za učenike diljem Lijepe Naše, pa tako i za učenike SŠ Jastrebarko. Sada se ponovno počinje učiti, čitati dosadne lektire, počinju mučenja s profesorima, sa DZ-iama, sastavcima, itd. itd. -.-
Ali nije sve tako crno. Nakon dugo dugo vremena konačno smo vidli naše ekipe....

Image Hosted by ImageShack.us


.... i našu novu kantinu (zahvalite svojim predsjednicima i Šebi^^). No u šk se pojavilo još nekoliko novotarija: knjižnica je dobila novu BIJELU ploču i klima uređaj. Neke učionice poput 11ice dobile su lijepi metalno-crni projektor, podovi su podmazani (OPREZ!!!!!!)....i dvorana nam je pri kraju^^ (konačno -.-).
Inače nema ništa novog u našoj ˝maloj sredini˝.

Svima želim uspjeha u drugom poluvremenu i najte gubiti živce na profesore kao neki ovdje prisutni (misli na sebe i kem-.-).

Pozz od K-Bita
(K-Bit)

11:12 - Komentari (2) - Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.