OGLASI




Current mood: Oglašena

Uz to što volim decka, obitelj, domovinu, predsjednika, Boga, cudorede, hrvatsku floru i faunu, obalu i Mišu Kovaca, isto tako volim procitati dio Oglasnika što zove se "Poznanstva"...

Ima tu svega. Evo izdvojila sam ih nekoliko koji su mi baš zakon (a stavit cu i brojeve da im pomognem):

AKADEMSKI obrazovan - dipl. pravnik, Zagrepcanin, 44/190, ugodno bogat (3 stana+ 2 vile), traži lijepu, mladu, vitku djevojku, koja se želi bogato udati iz ljubavi 01/ 2332-012

Ovo je prilika!!! UGODNO je bogat! UGODNO! 3 stana i 2 vile! Opa braco! Bogato se udati iz ljubavi! Hmmm... Ne zvuci li ovo kao oksimoron?

ATRAKTIVNE i mlade maserke, pružaju usluge svih vrsta masaža u ugodnom ambijentu salona za masažu. 091/550-5376

Hmmm... Zašto je bitno da je maserka atraktivna??? Ne bi li trebala biti kvalificirana za masažu? Osim ako pod konstrukcijom "SVE VRSTE MASAŽE" ne spadaju i one sa happy endom...



BUTLER, samo za dame iznad 50 godina i turbo bakice, ispunjava vaše želje i sexy maštarije, užitak zagarantiran uz 30.god pastuha. Organiziranje partya i vrhunskog prvoda na ekskluzivnim lokacijama. 095/824-8363

Ovaj je zakon! Kao da je klaun za djecje rodendane! HEJ turbo klinci i klinceze, klaun Bobo vam garantira party na ekskluzivnim lokacijama!

DECKO 40 godina, upoznao bi žensku osobu od 18-45, za ugodno intimno druženje i oralni sex...

Ovo je prilicno bahata sloboda! DECKO!!! 40 GODINA!!! DECKO???


GOSPODIN fin kulturan, obrazovan, dobro obdaren, traži ozbiljne dame za druženje. 091/760-4445

Ovo je zakon... Fin i kulturan gospodin, ali u uglas je diskretno ugurao i veliku kurcinu!

KOJA šarmantna žena, ženskih osobina, želi život romanticno uživati, upijati sunceve zrake na našem plavom Jadranu, fino jesti, dobar razgovor, kad svijeca svijetli, žene od 37 do 47.

Dok drugi zapocinju oglas sa DOBAR, ZGODAN, ŠARMANTAN, MUŠKARAC ili DECKO, ovaj originalno zapocinje sa KOJA! I mami gladne žene hranom! A ne sumnjam da ce razgovor biti DOBAR s obzirom na zavidnu pismenost.

MUŠKARAC, 33, rastavljen bez djece, želi upoznati ženski osobu do 33, za ozbiljnu vezu i moguci brak, može s djetetom.

Znam što je htio reci, ali ispada da je brak moguc i s djetetom! Nije moguc momcino!

MUŠKARAC, 28, u društvu para, traži pojedinku za ugodno druženje.

Pojedinku??? Uvjerljivo jedan od najboljih primjera nezgodne upotrebe rijeci "pojedinka". Zvuci kao : "Tražim ženku covjeka u starosti 3 psece godine, po mogucnosti da nije jalove utrobe. U obzir dolaze i gravidne"!



MUŠKARAC, 47, traži zaposlenu ženu za brak koja voli gledati pornice, ako ima svoj prostor, može i samo gledanje pornica.

Prepredeni vrag! Kako bi se on uvukao ženi u stan da gledaju pornic... Kao kad zoveš ženu koja ti se svida da svrati na kavu!

MUŠKARAC, oženjen 49 godina, supruga nezainteresirana za seks, a život brzo prolazi, traži ugodnu bucmastu žensku osobu, za povremeno druženje, bez obaveza do 45.god.

Ako je oženjen 49 godina, onda nije ni cudo da nije zainteresirana, ali ukoliko ima 49 godina... Hej, ako si ti nezainteresirana... Život brzo prolazi. Jebi ga, šta se može... Uvijek postoji Oglasnik!

NJEŽAN muškarac upoznao bi ljubiteljicu oralnog seksa, da se svadamo tko ce biti lizalica, a tko lizalo, uvjet higijena i diskrecija.

Lijepo je vidjeti ovakve prekrasne spisateljske finese. Pomalo drsko, simpaticno i jednostavno vuce ženu da se javi nepoznatom muškarcu na uzajamno zadovoljavanje...

POZNANSTVO djevojke od 25-30 godina, visine do 170 cm, iskljucivo radi braka, tražim.

Ovaj kao da kupuje ormar! Zna što želi. Cura, do 30, ne iznad 170 jer mi nece stat izmedu nocnog ormarica i police za knjige...



PRATILAC u svim prigodama damama u 50-im i 60-im godinama, ako ste željne prave avanture i uzbudenja, vaš vas tigar ocekuje. 28 godina, macho karaktera i vrhunske prakse u zadovoljavanju.

Ne zvuci li ovo "vrhunska praksa zadovoljavanja" kao da se radi o dugogodišnjoj praksi u postavljanju laminata!

SIMPA gospoda u starijim godinama željela bi probati nešto novo i upoznati se sa mladim muškarcima, godine i grad nisu važni. 060/524-545 (3,40 kn/min)

SIMPA zbog toga jer je simpaticna ili zbog toga što ocito donosi profit T-Comu???

TEŠKE su noci u samoci, ti me zovi pa cu doci
Da u nekom hladu popijemo pice i razmijenimo naše price
Možda tvoja želja poslije toga bude, da te moji poljupci ujutro bude
To ceš jedino saznati ako se odluciš muškarca od 39 ljeta zvati...

Savršena metrika i ritam odlike su ovog umjetnickog djela!

UDOVICA, 57 godina, traži umirovljenika sa njemackom mirovinom, od 60-70 godina.

Cheeky old bat! Zanimljivo je da malo toga nudi u ovoj nesvakidašnjoj transakciji!

ŽELIM poznanstvo djevojke koja želi dijete izvan braka.

Žene se lome (pace, otimaju) da uz ovakvu društveno-ekonomsku klimu koja jednostavno ide na ruku samohranim majkama i rodiljama, samostalno odgajaju kopile bezimenog jazavca iz Burze. Socijalna neosvještenost na kojoj bi joj pozavidjela cak i Jadranka Kosor, ako ne i Don Anto Bakovic...



ŽENU od 55-65 godina, može i sa sela, može i bosanka.

Sve sam izgubio, ništa nemam od života, nije me mazio... Odustao sam! Daj mi bilo kakvu ženu. Može staru. Može i sa sela, ma nek ide sve u kurac... Može i Bosanka


strasno!


13.01.2007., 14:18 || Komentari (6) || Isprintaj || ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.