Sexi stihovi - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Seksi vicevi










Click here: Sexi stihovi






Zato te volim kada te ne volim i zato te volim kada te volim. Moj glas je tražio vjetar da takne njeno uho.



sexi stihovi

Moj te ganja oko panja 5. Pa sve nešto mislim da zet nije greškom uzeo moj super lepak koga nema na polici, a vazelin je i dalje na polici... Ovo je poruka koju možete uputiti svakoj devojci.



sexi stihovi

Naše Ljubavne Pjesme (ljubavni stihovi, poezija...) - Ljubavni Kineski horoskop Saznajte šta ste u kineskom horoskopu i pogledajte svoj ljubavni kineski horoskop... Ups, pogrešila sam broj - izvini!



sexi stihovi

Izludi me divljom zeljom u ocima, navedi da te budan sanjam nocima. Ljubi me nezno, nezno bez nemira, nateraj da drhtim od tvojih dodira. Otupi mi svest, ne dozvoli da pulsira, naredi joj molim te da meditira. Miluj mi telo napaceno slatkim mislima, probudi ga vec jednom neznim rukama. Oseti strast u mojim venama, uzivaj u telu koje se uvija, utoli glad u ovim usnama, glad za strascu sto te obuzima. Ne obaziri se na moje potmulo jecanje, to je samo stvarnost utopljena u mastanje. Grubo me prikuj za pod svojim telom, oseti ludacki vapaj u telu vrelom. Sada se prepusti njihanju mog probudjenog tela, ono sad plese u ritmu vatre i pepela. Dozvoli da u tebi uzivam sav, da te zezem vatrom svog poludelog sna, da te osetim do samog dna, da mi se zamagli pred ocima. Napokon upoznaj moje skriveno Ja topi se u lavini neznih treptaja, dok ne kriknem do vecnosti teskim uzdahom, dok ne klonem zadovoljno pod tvojim teretom. Poljubi me nezno, jos malo miruj na meni, secanje ce vecnosti da te nameni. OKRUTNOST Bila je tako lijepa one veceri i tako vedrih ociju. U smionoj igri dopustila je da joj skinem s ramena bijelu maramu. A kad je noc spustila preko nas svoju crnu zavjesu, postao sam jos odvazniji. No, ona mi se istrgla i rekla -Pricekaj do sutra. Drugog dana, kad sam je sreo, bila je jos divnija. Ija joj, uzdrhtavsi od srece -rekoh sto mi je obecala. No, ona mi je na to odgovorila -Mutne rijeci sto se kazuju u noci gube danju svaki smisao. I nasmijesivsi se blago rece mi na odlasku Budi strpljiv i ne gubi nadu nikada.



DJ QB - Valentine's Mix 2018 (FREE DOWNLOAD+TRACKLIST) VERY BEST OF TOP CHILLOUT LOVE SEXY MUSIC
Ribe: Znaju te Ribe kako funkcioniše najmanji živac na vašem telu. Vidiš da sam prolupao zbog tebe?! Skupite petlju i iskucajte sms poruku! Dragi korisniče, obaveštavamo vas da vaše srce možete dopuniti sa milion poljubaca! Već prvog dana njen brat prvi siđe na doručak. Moj te mami kad smo sami Marfijevi erotski i sex zakoni Zanimljivi Marfijevi erotski i seks zakoni... Hoćeš li mi dozvoliti da to potražim ispod tvoje suknje? Opet ti je rodjendan? U daljini netko pjeva.

[Slavonska burza posao|Posao crna gora|Oglasi posao mostar]






Oznake: Seksi, vicevi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.