15.10.2006., nedjelja

"U stvari ordinarna priča..."

"A jesam je tebe ponjuškala?" (daj jebote, već 50 puta) "A jel mogu još jednom? Pliz?" (da, dobro, ajde...)

Eto tako. Jučer, Tuškanac, Marinin rođendan. Slatko. Dugo već nisam bila u ovakvom stanju.

Photobucket - Video and Image Hosting

Mogla je biti prosta priča, fina duhovita...

"Ali ja njega volim, a on mene ne... Kad je on savršenstvo, ti to ne kužiš..." (ma daj, sredi se)

Telefon krevet malo pića i zaplet i poruka...

"Kak mi je mogao to napraviti..." (ma on je budala, okani ga se)

I sve je moglo sasvim tako biti...

"A kad sam ja tak glupa, ma ti pojma nemaš... Kak si mogu dopustit da se zaljubim u nekog ko je izvan moje kategorije?!"

U stvari ordinarna priča, kao Pepeljuga...

"Mrzim se, glupa sam, sama sam si kriva, al kak može bit takav..." (pliz, sredi se, moraš doma)

A to je baš prosta stvar...

"Ali jedino sam njega voljela..." (ne seri, imaš samo 15!)

A vi ste baš zgodan par...

"Ali kad... (bljuvanje)...ja njega obožavam, on je savršenstvo... (opet širokokutni)... (roberta će ti se smijati)... "Ja hoću Robertu!"

Probajte baš prosta stvar...


Ili kako su pametni Rimljani rekli: In vino veritas...


Photobucket - Video and Image Hosting

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeste li ikada hodali ulicom i nešto se dogodilo? Zastali ste, jer imate glup osjećaj da se to već dogodilo. Zaravo, vi ste u to sigurni. Ne možete se točno sjetiti jeste li to sanjali, je li vam netko o tome pričao ili se to zaista dogodilo... Ali vi ste to već vidjeli. Baš sad, nedavno. Stvarno.

Jeste li ikada razgovarali s prijateljima i znali ste svaku kretnju koju će učiniti, sve što će tko reći i u kojem trenutku? Ali ne zato što ih savršeno dobro poznajete, nego baš zato jer se to već dogodilo. Jer ste vi baš taj razgovor vodili sad, nedavno. Stvarno.

Jeste li se ikada zapitali imate li neku sposobnost predviđanja, neku čulo, instinkt ili ste jednostavno ludi? Ili je to de ja vu?

Photobucket - Video and Image Hosting

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Photobucket - Video and Image Hosting

Ugl, budite mi pozdravljeni, pametni, skrivajte stopala, ne serite kvake i ne plačite. Jer vas naj supika legica neće paziti. I gledajte lijevo i desno kad prelazite cestu.



- 12:38 - Komentari (35) - Isprintaj - #

04.10.2006., srijeda

Kokodrili lutaju u tami dok Mifi šmrče šećer, a mali zeleni papaju kobase

Subota, POZDRAV AZRI. Savršeno. Nema riječi kojima bih mogla opisati atmosferu, ali probat ću...

Daklem, naj supika legica je kupila 5 boca vina (tako Mea kaže:)), koje smo Nina, Mea i moja malenkost eksale. S Tuškanca došle na cibonu, pokupile Nany i Tamaru, otišle do Boogalooa. Tamo našle Peka, Maju i Frana. Popile još malo, počele se rušiti. Ušli u Boogaloo, došle Eva i Marina. Malo smo padali, cerili se vrištali, balili se, puuno pišali, pa vrištali, lizali se, vrištali, skakali, umirali, pa se opet malko lizali i tako... Savršeno. Prekrasno. Sve najs pjesmice poslušali, izdivljali se i vratili se doma kao potpune osobe.:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Photobucket - Video and Image Hosting

Jučer smo Mea i ja čitale članak u novinama o stopalima. S obzirom na činjenicu da ih obje obožavamo, tekst je na nas ostavio dubok dojam.

Daklem, radi se o tome da su u tradicionalnoj Kini sićušna stopala ono što na Zapadu predstavljaju velike grudi. Ženska su stopala predstavljala vrhunac ženske erotike i ljepote. Stopala u obliku tzv. latica zlatnog ljiljana smatrala su se bitnijima od lijepog lica i mogla su popraviti status u društvu (npr. ako se djevojčica rodila u obitelji mesara i ako je imala lijepa stopala, bez obzira na miraz i podrijetlo mogla se udati u obitelji trgovca).
Općenito, u Kini je samo rođenje kćeri bila nesreća, jer je ona bila bezvrijedna grana na obiteljskom stablu, no, ako je imala lijepa stopala, mogla je bitno popraviti svoj društveni status i status svoje obitelji.
Od svih kvaliteta stopala, duljina je bila najbitnija. Ideal je bio 7 centimetara.
Savršeno stopalo moralo je biti puno i okruglo na peti, a prsti i luk stopala morali su se lomiti i svinuti prema peti. Da bi se to postiglo, djevojčicama su stopala bila podvezivana. U vlastelinskim obiteljima stopala su se podvezivala već u trećoj godini života. U nekim su se pokrajinama stopala povezivala samo privremeno kako bi žena bila privlačnija mužu; kosti se nisu lomile, a nakon udaje su se povezi skidali kako bi žena mogla raditi na polju.
Siromašnim se djevojčicama stopala uopće nisu povezivala; djevojčice velikih stopala su prodavane kao sluškinje ili kao "male snahe" koje su služile muškarcima za seksualnu razonodu.
Najčešće su se stopala povezivala u šestoj godini, pdesetometarskim zavojima stoplao je stiskano dok ne bi popucale sve kosti prstiju osim palca i tako bi bio zaustavljen njegov rast. S vremena na vrijeme zavoji bi se mijenjali, ali je svaka deseta djevojčica umirala od gnojnih rana i sepse. Proces se smatrao završenim nakon 2 godine.
Veličina i luk stopala određivala su koliko djevojčica vrijedi za udaju. Mala su stopala pokazivala budućem svekru i svekrvi disciplinu, poslušnost i izdržljivost buduće snahe.
U uzbuđenju supruga nalazilo se i homoseksualnih elemenata. Stopalo nije smijelo biti veće od penisa, nego je (s petom što se savija prema dolje i zašiljenim ristom) podsjećati na njega!
Ovaj se postupak održao sve do 50-tih godina 20. dtoljeća, ukinuli su ga tek Maovi komunisti.


Photobucket - Video and Image Hosting


I još jedan zanimljiv detalj, u tradicionalnoj Kini su žene pjevale muževima kako bi lakše probavili hranu i prdnuli...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Molim vas samo da malo razmislite o ovome i izmjerite svoja stopala, pa usporedite to sa minijaturnih 7 cm, moja su duga 24 cm!!!!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eto tako, budite mi pozdravljeni i uživajte, svima šaljem jedan ljiiiiz!!!!
- 19:44 - Komentari (34) - Isprintaj - #

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Da...Nisam baš sigurna da je ovo sasvim pametno, al jebiga...Budem probala...:)