srijeda, 15.02.2006.

sve je krasno

Sinoć sam, umjesto da provedem romantičnu večer sa svojim dragim, zaspala u 20h. Čavrljala sam s malim o ptičjoj gripi i uživala sam u mirisu čiste posteljine i obuzeo me san.
Dragi me čekao na našem predivnom kauču, oko 22 mu je postalo jasno da ne dolazim. Bila sam iscrpljena jer sam nakon cjelodnevnog posla (ok, to me baš ne umara) provela poslijepodne s klincima u parku.
Je, nova dadilja je krasna, nadam se da ona nema neki bug.
Danas imam puno sastanaka na raznim lokacijama, pa ću se počastit i s malo markiranja.
- 09:45 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 07.02.2006.

opet nova dadilja

Danas dajemo otkaz dadilji, naglo, nenajavljeno, zato što joj više ne vjerujemo, i bravu ćemo promijeniti. Krasna je s djecom, ima piercing u nosu, i krade... troši moj parfem nemilice, krade hranu, možda nam je već svašta ukrala, ali nismo primjetili.
Sutra dolazi nova teta, starija, do sada smo imali 2 mlade dadilje, teta mi se čini stroga i pametna i pouzdana... nadam se da je osjećajna, da će se zezati s malom i da će mala ostati vesela zajebantica.
- 10:39 - Komentari (9) - Isprintaj - #

srijeda, 01.02.2006.

frizer

Često se šišam sama, imam dugačku kovrčavu kosu tako da si to mogu dozvoliti.
Često mijenjam frizere i svi mi naprave sličnu frizuru, malo stepenice, kratke šiške, farba slična onoj s kojom sam i ušla u salon.
I onda mi je frendica preporučila svog frizera s riječima: tebi treba muški frizer koji nije gay, a ja znam baš takvog. Ovaj put sam imala tremu pred odlazak na šišanje jer sam očekivala radikalnu promjenu, i željela sam radikalnu promjenu, nešto mladenački i otkačeno i ful, ful moderno, fensi, i mrak drugačije od svih.
Frajer je obećavao- kuler, sladak, totalno usporen... sve žene u salonu su imale dobre frizure, on je bio krasan... posjeo me na stolac, mrdao mi po kosi i rekao mi svoje ideje... daklem, izgledam bolje, ali nitko nije ni primjetio da sam bila na šišanju... promjena je opet bila minimalna.
S jedne strane mi je to utjeha, znak da je moja frizura onakva kakva mi najbolje stoji, a s druge strane sam razočarana jer sam željela totalno novi izgled.
Ali taj frizer mi se toliko svidio da ću i na sljedeće šišanje opet kod njega i neću se više šišati sama.
- 14:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>