Pink oglasi posao - Solin

petak , 14.12.2018.

Potrebna zena za cuvanje dece










Dating Site: Pink oglasi posao






Beograd ,Telefon 0628338389 Objavljen: 07. Opis poslaNega ,komplet briga o domacinstvu kao i kuvanje. Mi smo ponosni roditelji trojki od dve i po godine.



pink oglasi posao

Potrebna nam je pomoć i briga oko dece na duži period i obavljanje manjih kućnih poslova, uz stalno prisustvo majke. Stan i centralno grejanje obezbedjeno u okviru odvojene jedinice kuce sa dvoristem koje isto tako stoji na raspolaganju. Visoka je 168 cm i teska 80 kg.



pink oglasi posao

Potrebna zena za cuvanje dece - Puno radno vreme, Pon-Sub, plata po dogovoru. Smederevski put, pre prvog skretanja za Kaludjericu, opstina Zvezdara, 10km od centra Beograda, na 100m od kuce nalazi se autobuska stanica, prodavnica, apoteka...



pink oglasi posao

Jednog jutra jedan čovek joj ostavlja ćerku na čuvanje Emili. Briljantna i uverljiva ova knjiga toliko detaljno opisuje varvarizam da on deluje potpuno nužan. Stan i centralno grejanje obezbedjeno u okviru odvojene jedinice kuce sa dvoristem koje isto tako stoji na raspolaganju. Smederevski put, pre prvog skretanja za Kaludjericu, opstina Zvezdara, 10km od centra Beograda, na 100m od kuce nalazi se autobuska stanica, prodavnica, apoteka. Potrebna mlađa žena sa iskustvom u čuvanju dece. Puno radno vreme, Pon-Sub, plata po dogovoru. Mi smo ponosni roditelji trojki od dve i po godine. Potrebna nam je pomoć i briga oko dece na duži period i obavljanje manjih kućnih poslova, uz stalno prisustvo majke. Potrebna iskusna negovateljica 24 h da brine o Zenskoj osobi 64 godine oboleloj od Parkinsona pokretna iskljucivo uz tudju pomoc ,problem sa ravnotezom i hodom. Visoka je 168 cm i teska 80 oglasi />Potrebna nam je osoba koja je vedrog duha,vredna,pedantna fizicki jaka koja ima iskustva. Opis pink ,komplet posao o domacinstvu kao i kuvanje. Smene su na 15 dana mesecno,obezbedjena hrana i smestaj. Plata po smeni od 15 dana 250 eura. Beograd ,Telefon 0628338389 Objavljen: 07.



Najnoviji oglasi za posao u Srbiji
Stan i centralno grejanje obezbedjeno u okviru odvojene jedinice kuce sa dvoristem koje isto tako stoji na raspolaganju. Visoka je 168 cm i teska 80 kg. Potrebna nam je pomoć i briga oko dece na duži period i obavljanje manjih kućnih poslova, uz stalno prisustvo majke. Mi smo ponosni roditelji trojki od dve i po godine. Smene su na 15 dana mesecno,obezbedjena hrana i smestaj.

[How to be successful on dating websites|20 something dating site|Summer hook up competition]






Oznake: Potrebna, zena, za, cuvanje, dece

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.