m i n @

srijeda, 29.03.2006.

UH, PRVI ULET

Skupi hrabrost i konačno joj priđi!
Jako ti se sviđa jedna cura, no čini ti se da bi se prije usudio skočiti padobranom iz aviona nego joj prići? Bojiš se da ćeš ispasti zbunjola, da ćeš zabrljati? Hej, bez brige, pa nisu svi dečki Casanove kojima uleti idu kao od šale


Ne brini, nisu svi dečki spretni prilikom upucavanja


Bez obzira na to sviđa li ti se poznata cura, dakle ona s kojom se pozdravljaš i o kojoj već ponešto znaš, ili neka nepoznata, koju srećeš u tramvaju ili školi, uvijek postoji način da se ponešto da do znanja i neverbalno, odnosno bez riječi – govorom tijela. Ta je taktika uvijek dobra – pripremiti curu za ulet osmijesima, nježnim pogledima i pokojim znakom pažnje skrenuti njenu pozornost na sebe.

Dakle, u gužvi u busu možeš je propustiti da uđe ili izađe prije tebe, prepustiti joj svoje sjedalo ili joj se jednostavno malo češće osmjehnuti (samo nemoj buljiti u nju bez prestanka, kao da si hipnotiziran jer to curu može uplašiti, a najbolje što se može dogoditi je to da će te smatrati čudakom ili smiješnim).

Nijedna cura, ako zaključi da je neki dečko često promatra, a pritom nema mrko lice, nije toliko neiskusna da ne bi skužila da ti se sviđa. Poneka cura će, ako se i ti njoj sviđaš, biti dovoljno hrabra, samouvjerena ili kako god to zvali, pa će ti prva prići. To je nekim dečkima super jer će im riješiti problem prvog uleta, a neki se smrznu kad se nepripremljeni zateknu u 'škakljivoj' situaciji.

Pripadaš li ovim drugima, a vidiš da ti cura uzvraća osmijehe i jasno daje do znanja da bi rado s tobom započela razgovor, ne čekaj predugo kako ona ne bi preuzela inicijativu i zatekla te nespremnog.

Ipak, u većini situacija, bez obzira na to sviđaš li joj se ili ne, tebi će pripasti čast da obaviš prvi ulet, a uleti manje-više trebaju biti slični u oba slučaja.

1. Sviđa ti se cura koju poznaš


Bit će ti lakše odlučiti se na ulet takvoj curi jer te ona neće smatrati čudnim ako je pozdraviš, pitaš nešto usput ili ničim izazvan započneš razgovor. Dakle, ako je to cura iz tvog šireg društva, kvarta, škole, rođakinja ili frendica nekog koga bolje poznaš, neće biti problem organizirati zajednički susret prilikom čega ćete svi pomalo razgovarati, a ti ćeš dobiti mogućnost bolje je upoznati i dogovoriti susret nasamo. Ovo je baš ziheraški način za ulet, koji uglavnom pali i kod najsramežljivijih i najnesigurnijih dečki, jer čak i ako se blokiraš, a uz tebe je netko povjerljiv tko zna u kakvim si mukama, može ti pomoći i skrenuti razgovor na neku drugu temu kad zapneš.

Ako nisi baš jako sramežljiv, cura je vjerojatno već opazila da joj se sviđaš i neće joj biti čudno kad joj priđeš i kad je sama, odnosno neće ti trebati društvo kao pokriće za susret s njom. Sve je u takvoj situaciji, koliko god se tebi činilo kompliciranim, ustvari jako jednostavno: ona već sigurno zna da joj se sviđaš ili joj je to netko rekao, pa ako se i ti njoj sviđaš, očekivat će da joj priđeš, a na njenom će se licu vidjeti da je sretna zbog toga. Ako ste oboje sramežljivi i ako razgovor bude zapinjao, ne brini, oboje ćete sigurno skužiti da ste jedno drugom dragi.

Ukoliko joj se pak ne sviđaš, ona će znati kako ti dati do znanja da od vas dvoje neće biti ništa. Doduše, ima bahatih cura kojima je cilj poniziti dečke, ali kako sada govorimo o slučaju kad ti se sviđa cura o kojoj nešto znaš, već bi te netko obavijestio o tome. Takve cure nisu vrijedne truda i s njima unaprijed znaš što ćeš doživjeti pa je bolje uopće se ne dovoditi u situaciju koju će ona jedva dočekati za ostvarenje svojih ciljeva i igranje svojih 'predstava'.

2. Sviđa ti se cura koju ne poznaš


Iskoristi svaku priliku za čavrljanje s njom
Da bi ti se netko svidio, moraš ga negdje viđati, dakle prvi korak je učiniti ono što smo već gore istaknuli, a to je da te cura opazi i pomisli da ti se vjerojatno sviđa. Sve ostalo je slično kao i kad priđeš curi koju poznaš, osim što se ovoj trebaš predstaviti i nekako započeti razgovor s njom.

S obzirom na veliku gužvu u busu, neće biti čudno ako se 'slučajno' sudarite, a ti joj se ispričaš i kažeš da te izluđuju svi ti ljudi koji se bezobzirno guraju... Zatim joj možeš reći da je često viđaš, pitati u koju školu ide...

Ovisno o tome na kojim mjestima se viđate, uvijek se može stvoriti prilika za nenametljivu komunikaciju – ako trenirate tenis na istim terenima, srest ćete se u kafiću ili na stazama između terena jer svako malo nekome 'odleti' loptica... Ako živite u istom kvartu, nije problem 'slučajno' naići kad se ona vraća kući...

U svim slučajevima vrijede ova važna pravila: ne pravi se ni previše pametan ni previše duhovit i zaboravi sve tzv. šema ulete u stilu – je l' se mi poznamo, jesi čula ovaj vic - kao i bilo koju spiku tipa – joj, kak' sam jučer ispal vel'ki frajer...

Svi takvi uleti dobri su samo za sprdnju u komedijama. Za početak je curu dovoljno pridobiti da izađete, a za isticanje vrlina i fasciniranje bit će dovoljno vremena kasnije – prvi kontakt sigurno nije vrijeme za to, a takav ti ulet garantira da će te cura strpati u ladicu s etiketom – nepoželjan! Čak i ako ti 'veliki frajeri' iz kvarta, 'iskusni' rođaci ili frendovi daju svoje formule za 'uspješne frajerske ulete', zaboravi ih i radi na svoj način.

Vjeruj, jedini normalni uleti su oni bez euforije i pretjerivanja u bilo kojem smislu. Nema potrebe glumiti ono što nisi, jer vrhunskih glumaca je malo, a i oni to rade isključivo za lovu.

Evo da pomognem malo svom legi da skupi hrabrosti i krene u akciju...Brijem da taj lega moj zna da se ovo odnosi na njega :) A prijatelju ja se samo malo shalim :) Već smo pričali o tome :)

- 19:26 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

O meni.......

  • NADIMAK:min@
    GODINA:uf još par mjeseci pa 17 hehe :P
    GRAD:Karlovac
    MUZIKA:Techno,House,Club,Cajke..ma sve ...
    VOLIM:frendove,muziku,AuTe :)) ...... mamu i tatu,volim zmije (gledat hehe al ne dirat ) Volim nogomet...tj nogometaše... :) al ocky pratim i nogomet,...volim vruču čkoladu :) njami ....e da volim M I L A N :)
    NE VOLIM:laž,preseravanje,umišljenost,dvoličnost,kišu,lalala......




    saint patrick's day



    M E X E S
    Image hosting by TinyPic Image hosting by TinyPic Image hosting by TinyPic Image hosting by TinyPic



10 CRNOGORSKIH ZAPOVJEDI :)

  • 1.) Čovjek se rodi umoran i živi da bi se odmarao!
    2.) Ljubi krevet svoj ka sebe samoga.
    3.) Odmaraj se danju da noću možeš spavati!
    4.) Ne radi-rad ubija!
    5.) Ako vidiš nekog da se odmara,učini dobro djelo-pomozi mu!
    6.) Što možeš danas,ostavi za sutra!
    7.) Radi manje nego što možeš,a ono što možeš prebaci na drugoga!
    8.) U hladu je spas-od odmaranja još nitko nije crkao!
    9.) Rad donosi bolest-ne umiri mlad!
    10.) Kad slučajno zaželiš raditi,sjedi,pričekaj,vidit češ proći će te!

    To je to...malo šale :) Vjerujem da znate ovo napamet hehe....to ionako samo i radite...ljubite krevet i niš ne radite ;) Sram vas bilo :) haha




    S A V J E T I :)

    Ako te udari struja,udari i ti nju!

    Ako nemate para za televizor,kupite poster,jeftinije je,samo se slabije čuje :)

    Neka vas u životu vodi pseći moto: "Ako nešto ne možeš pojesti ili pojeb......,popišaj se na to!" :)





    MURPHYEVI ZAKONI

    1. Prije nego što pronađeš princa, moraš poljubiti mnogo žaba.
    2. Ako je osoba slobodna, za to ima razloga.
    3. Količina ljubavi koju netko osjeća prema tebi obrnuto je proporcionalna prema količini ljubavi koju ti osjećaš za tu osobu.
    4. Ako ti se čini da je predobro da bi bilo istinito, vjerovatno ni nije.
    5. Ljubav je pobjeda mašte nad razumom.

    layout for myspace

    layout for myspace



    6. Uvijek je lakše naći partnera ako već imaš jednog.
    7. Ako ti se čini da veza neće uspijeti, ali ipak želiš probati, veza neće uspijeti.
    8. Novcem ne možete kupiti ljubav, ali vam daje veliku prednost!
    9. Najbolje stvari na svijetu su besplatne - i vrijede svakog novčića kojeg ste dali za njih!
    10. Dobri dečki(djevojke) svršavaju zadnji!
    11. Seks nema kalorija!
    12. Nema boljeg lijeka za seks od seksa!
    13. Djevičanstvo se može izliječiti!
    14. Nikada ne spavajte s nikime tko je luđi od vas!
    15. Seks je nasljedan. Ako ga vaši roditelji nisu imali, velika je vjerojatnost da ga ni vi nećete imati!

    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    16. Nije kriva jabuka na drvetu, već je par na zemlji skrivio ono što se dogodilo u raju!
    17. Seks diskriminiraju oni koji su sramežljivi ili ružni!
    18. Možda ima nekih stvari koje su bolje od seksa, ili koje su lošije od seksa. Ali ne postoji niti jedna stvar koja je ista kao seks!
    19. Ljubav je rupa u srcu!
    20. Ljubav je predmet kemije, seks je predmet fizike!
    21. Bolje je barem jednom voliti, nego ne voliti nikada!
    22. Ne počini preljuba... osim ako nisi tako raspoložen!
    23. Žena nikada ne zaboravlja kakvog je muškarca mogla imati, a muškarac nikada ne zaboravlja ženu koju nije mogao imati!
    myspace layout

    myspace layout



    25. Nije bitna dužina čarobnog štapića, već čarolije koja je u njemu!
    26. Muškarac može biti sretan sa bilo kojom ženom, sve dokle god ju ne voli!
    27. Ljepota je samo površna, ružnoća ide sve do kostiju!
    28. Ako nešto može poći krivo, poći će.
    29. Ako ništa ne može poći krivo, ipak će poći.
    30. Ako se čini da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
    31. Smiješi se...sutra će biti gore!
    30. Prepuštene same sebi, stvari će od loših postati još gore.

    32. Ništa nije tako lako kao što se čini.
    33. Kad god želiš nešto napraviti, nešto drugo ćeš morati napraviti prije toga.
    34. U trenutku kad ti se čini da dolaziš do riješenja, provjeri ga - vjerovatno nije točno.
    35. Ako razne stvari koje su mogle poći naopako nisu to učinile, na kraju ćeš shvatiti da bi bilo bolje da jesu.
    36. Ako dovoljno pažljivo sagledaš svoj problem, opazit ćeš da si njegov dio.
    37. Ako je nešto vrijedno truda, vrijedi to ponoviti.
    38. Svako rješenje proizvodi nove probleme.
    38. Ima li mogućnosti da razne stvari pođu naopako, prva će poći naopako ona koja će izazvati najveću štetu.
    39. Sve ide naopako u komadu.
    40. Osjećaš li se dobro, ne budi zabrinut. Proći će te.

    MySpace Layouts

    MySpace Layouts



    41. Vjerovatnost da se nešto dogodi obrnuto je razmjerna poželjnošću događaja.
    42. Tko počinje dobro, završava loše.
    43. Tko počonje loše, završava još gore.
    44. Svatko ima plan koji se neće ostvariti.
    45. 90 % svega je sranje.
    46. S poda se ne može pasti.
    47. Do svih velikih otkrića došlo se zabunom.
    48. Onaj tko se smije kad stvari pođu naopako, dosjetio se na koga može svaliti krivnju.
    49. Nikad ne raspravljaj s glupanom: moslo bi se dogoditi da ljudi ne zamijete razliku.
    50. Bolje je imati pticu u ruci nego iznad glave.
    51. Bolje učiniti užasan kraj nego podnositi užase bez kraja.

    52. Prijatelji dolaze i odlaze, neprijatelji se gomilaju.
    53. Ne možeš reći koliko je neka lokva duboka sve dok i ne staneš u nju.
    54. Onaj koji hrče zaspi prvi.-zakon o dijeljenju kreveta
    55. Garancija na 60 dana garantira da će proizvod otići dovraga dana 61.
    56. Uvijek treba duže da nekamo stigneš nego da se vratiš natrag.
    57. Jednostavno je stvari zakompicirati, ali ih je kompicirano pojednostavniti.
    58. Zaključak je točka kad ti je dodijalo razmišljati.
    59. Griješiti je ljudski; svaliti krivnju na drugog još ljudskije.
    60. Tek što odrežeš nokte otriješ da bi ti upravo dobro došli.

    61. Ako ti nije važno gdje si, nisi se izgubio.
    62. Kad treba kucnuti o drvo, zamijetimo da je svijet načinjen od aluminija i plastike.
    63. Ako postoji barem malena mogućnost da nekoliko svari odjedanput krene krivo, ona stvar koja će uzrokovati najviše štete će poći po krivu!