• Miss-Miley... #1 Cro source for Miley Cyrus •

"Ponekad sam pravo razmaženo derište" + Movies

Sedamnaestogodišnja teen zvijezda Miley Cyrus priznaje da se nekad ponaša kao pravo razmaženo derište

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Zvijezda Disneyjeve TV serije Hannah Montana kaže da se, iako ima sasvim dobre odnose sa svojim roditeljima, katkad zna jako posvađati s njima.

'Ponekad se znam ponašati kao užasno malo derište. Posvađam se s mamom i tatom, kao i svi, oko nekih gluposti, ali uglavnom se dobro slažemo. Rekla bih da imam puno bolje odnose s mamom nego drugi ljudi mojih godina koje znam. Ali to ne znači da je nekad ne izludim svojim ponašanjem', otkriva Cyrus.

Dodala je da ni je ona daleko od savršene osobe.

'Sve greške koje sam napravila, napravila sam sama. Ali iz toga sam izvukla neke poučke', kaže Miley koja je u vezi s australskim glumcem Liamom Hemsworthom s kojim se upoznala na snimanju filma The Last Song.

* Movies:

SEX AND THE CITY 2

Kim Cattrall ljubomorna na Miley

Image and video hosting by TinyPic

Pjevačica Miley Cyrus (17) glumila je samu sebe u drugom nastavku filma “Seks i grad”. Glumica Kim Cattrall (53) poludjela je od zavisti jer su svi na setu ugađali mladoj zvijezdi. Miley je, kaže, imala više tjelohranitelja od predsjednika države.

THE LAST SONG

Image and video hosting by TinyPic

Kritičari su već 'pokopali' novi film u kojemu glavnu ulogu igra američka glumica i pjevačica Miley Cyrus 'The Last Song', koji se u američkim kinima počeo prikazivati u prošlu srijedu.
Glumica i pjevačica gledateljima je najpoznatija po ulozi u seriji 'Hannah Montana'.

No producenti filma 'The Last Song' očekuju dobru zaradu i uspjeh filma među gledateljima. Za dirljivu romantičnu dramu, za koju je scenarij napisao Nicholas Sparks, kritičari tvrde da je pretjerano melodramatična i predvidiva.

Miley Cyrus je nakon uloge u seriji 'Hannah Montana' izdala CD na kojemu pjeva osam pjesama iz serije. Solo karijeru je započela izdanjem albuma 'Meet Miley Cyrus' (Upoznajte Miley Cyrus) 23. lipnja 2007. Na albumu je njezin prvi singl, koji je ušao u deset najboljih na top ljestvici 'See you again'.

Drugi album 'Breakout' izdala je 22. srpnja 2008. Oba albuma su proglašena prva na Billboardu 200. Cyrus je glas posudila i u animiranom filmu 'Bolt' (Grom) 2008. te snimila pjesmu 'I thought I lost you' za koju je dobila nominaciju za Zlatni globus, a snimila je i 'Hannah Montana: The Movie'. Godine 2008. časopis Time proglasio ju je 35. od 100 najutjecajnih osoba na svijetu. 2009. popela se na 29. mjesto.

Image and video hosting by TinyPic

08.04.2010. u 11:36 | 2 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>