od grija do kajanja

08.09.2008., ponedjeljak

mrak

Tako sam umoran.. Dani prolaze.. Treba da počnem da učim.. uskoro ce oktobarski rok. Još jedan kolega je dao otkaz. Svi beže od nezdrave situacije u firmi, loših plata i sve većih obaveza. Izgleda da samo niko od šefova ne želi da vidi problem. Sa Bojanom se nisam čuo... to je history... Ivana je bila ovde za vikend.. bilo je lepo ali trebaće vremena da stvari legnu na svoje mesto.

Setio sam se o čemu sam hteo pisati... O mračnoj strani, svojoj... Nekad mi deluje da znam toliko mračnih tajni o ljudima oko sebe i sebi, da kada bi svi oko mene znali sve to, ne bi mogli to ni da podnesu... nastao bi haos, kao u onoj teoriji haosa... I zato uporno držim do toga da je red potreban.. i sklanjam pojedine stvari od pojedinih ljudi. Ne otkrivam im sve.... Jel imate Vi takvih tajni?
Zamislite najgore moguće ljubavne scene među ljudima, gore i od onih u južnoameričkim sapunicama... e pa one nisu ništa za ono što se oko mene dešava. rofl To bi čak sve i ostalo smešno da nije onih situacija u kojima se bojim da bi mogao povrediti jako ljude koji su mi bliski i do kojih mi je stalo na neki način.

<< Arhiva >>