od grija do kajanja

19.03.2008., srijeda

Sasha - Live @ One World, Glastonbury (27th June 2003)

auuu ala kasnim za dešavanjima... pjeva
Rasterao sam neku decu oko sebe. Ipak sam ja čovek u ozbiljnim godinama hihi. Komšinici sam večeras rekao da je bilo dosta gluposti s njene strane i da joj se više neću javljati. Jedini problem je nova devojčica koja se pojavila.. Malo je mlađa hihi.. i visoka.. i ne zna da se ljubi sretan
Strašno! Ponašam se kao da imam 17 godina! I uopšte mi nije bed zbog toga.

15.03.2008., subota

čudo

Neverovatno je kako mi dani teku kao Dunav mirno, i onda samo jedan dan zujo i sve se ponovo pokrene kao lavina. Dobio sam cveće u kancelariji. Tako je žuto i miriše na livadu. Lep dan.. Sunce napokon obasjava malo i mene sretan. Najrađe bi na neku livadu i blejao u nebo.
Naleteo sam danas na Sonju, malo mazio psa.. malo gledao nju. headbang Pokušava/mo da ugasi/mo emociju. Nekako mi je sve jadno. Dogovorili smo se da iskuliramo. Zvaću je narednih dana, pa se možda budemo videli. I ovako je glupo sretati se po hodnicima. Došla mi je Jeca nakon tri meseca. Biće tu za vikend. Sinoć smo izašli u grad. Sreo sam neku cicu iz busa. Ne znam da li je bila nacrvcana ili bi nešto htela.
Iv... ovaj vikend se ne viđamo, jer nema gde da bude a i ja imam goste. Ta daljina je totalni zajeb.

nešto lepo

Napokon mi je došla u goste drugarica iz Pa. Dogovaramo se svaki vikend da se vidimo i onda odlažemo. U busu, kada sam išao po nju, sednem pored neke simpatične devojke i razmenimo par rečenica rofl. Nakon što sam saznao par bitnih detalja, pokupim drugaricu na stanici i nakon što smo se sredili zapalimo u grad i naštimam da naletimo u jednom lokalu na ovu iz busa... sretan opet mi je delovala simpatično a dobio sam i potvrdu sretan. Eto, opet sam bio zločest. Samo izgleda da ima nekoga jer je neko nešto iscimao gadno pa je na neki prek način otišla iz grada. Shit..
A Vi kako te? Ima ženski? fino
Lipo sanjajte kiss

Pih... skroz sam zaboravio. Dobio sam veliku tenisku loptu od koleginice s posla. Dosta je starija, tj. 7 godina ali se super kontamo. Danas sam išao do nje, dobio tu loptu i neki slatkiš. Išli smo u šetnju, po sestrinog klinca u vrtić... E to je bilo simpatično iskustvo. Nisam bio u vrtiću od kada sam ja išao u njega zubo. Sva ta razdragana deca... Super atmosfera.

11.03.2008., utorak

maler

Nešto me krenuo maler. Prvo onaj okršaj sa policijom, pa juče sa kontrolom u gsp, a danas me umalo auto zgazilo + bus, u kojem sam bio, se sudario sa automobilom. Sad mi treba samo jedna dobra kafa i malo odmora sretan. Juče dok sam se vraćao kući, posle vikenda provedenog u gostima, u gradski bus uđe kontrola i ja opušteno dam mesečnu, tek će meni kontrolor: "mesečnu vam konfiskujemo, izvolite kaznu, niste uzeli kartu za ovaj mesec". Naravno da sam mu rekao da je upravo prošao vikend i da mi u firmi nisu još dali, ali nije vredelo, pa sam ovako revoltiran rofl morao ići danas na kraj grada da je preuzmem.
Ide mi se na more.. već smišljam šta ću i kako ću sretan.
Juče me na poslu kontaktirala sestra od bivše koja je ovde već pominjana u raznim okršajima smijeh. I moram priznati da mi uopste nije bilo milo što je čujem. Mislim da i ona zna koga je dobila. A još gore je što ne znam ni poentu poziva. Tražila je da joj kažem pass za mail koji je uglavnom njena sestra koristila za qrvanje sretan (posle mene) sretan a inače mail ne može ni da proveri jer joj usluga nije aktivna. Ne znam šta je bila pozadina svega. Možda su dve pametne glave, ili tri, smislile neki novi pakleni plan. Iskreno... ne zanima me... samo mi to nije ni trebalo. Mirno živim i bez njih.

fino fino fino

08.03.2008., subota

fizički izgled.. da li je bitan???

rofl evo opet mene sa nekim pitanjima. rofl Jeste li burninmad? sretan
Nego... priča se svodi na to da sam nešto kontao ovih dana koliko je bitan fizički izgled. Uvek sam pričao da je najbitnije kako se slažeš s nekim... koliko se razumete međusobno. A fizički izgled je prolazna stvar. To i danas tvrdim, ali mi se desilo da sam naleteo na najzgodniju curu sa kojom sam ikad bio i da sam totalno odlepio i za onim drugim delom "ličnosti", kao sto je tatoo na lepoj guzi rofl. S obzirom da mi je sex najbitnija sporedna stvar na svetu, a mnogo toga može da pokrene samo trenerka koja lepo stoji na osobi koja se kreće po stanu sretan, došao sam do zaključka da mi je na nekoj skali od 0% do 100% (ličnosti) izgled bitan 82% :)
A Vi? Jel bitan izgled, a? sretan
Aj kiss.. i da sanjate tako lepe snove kao što ih ja imam već danima rofl

04.03.2008., utorak

kulturica

Poslednjih mesec dana gledao sam nekoliko predstava u SNP Novi Sad i NP Subotica... Skorojevicka,Tramvaj zvani zelja, Sta je sobar video, Kneginja cardasa. Eto par naslova...
A prošle noći sam bio u Izbi. Prostor nije više kao što je bio, ali je ipak autentican. Nekada su se tu mogle kupovati knjige... Sad je cela priča komercijalizovana...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>