USTANI GOTOVINA

ZOVI ANTE, ZOVI ANTE NAS ,
DIĆI ĆEMO MI NA CARLU GLAS,
PJEVAT, PJEVAT ĆEMO MI,
SVE DOK TEBE CARLA NE PUSTI,
AKO NAKON TOGA NE PUSTI,
SVI ĆEMO U BOJ KRENUTI,
CARLU ĆEMO ZAPALITI ,
I NA KRAJU SVI PJEVATI!!!hrvatskaburninmadhrvatska

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Listopad 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari YES/NO

Dizajn by: Žiža

Opis bloga

U boj, u boj za narod svoj!!!

O NAMA...

Ime: Mislav , Andrija

Nadimci: Miky, Aky,

Datum rođenja: 14.01.1996 , 12.03.1995

Horoskopski znak: jarac , riba

Razred: 7.c, 7.c

Naj frendice: Ančy, Tea, Ela, Ružica, Josipa,

Naj frendovi: Antun, Begić, Marko, Ilija

Hobi: internet, playboy časopisi,

Volim: Mamu ,Tatu , TCM 2006, Modelarstvo

Ne volimo: Školu, Slavka

Naš kutak...

klub za koji navijamo!!!


zakucavanje


Prince


Detroit Pistons


Dallas Marvericks


Pistonsi vs Lakersi


grb Pistonsa


dres Pistosa


zakucavanje Nowitzkog


K.K. Svjetlost

četvrtak, 30.08.2007.

DINAMO-WERDER

DINAMO - WERDER 2:3 (2:2)
DINAMO: Koch, Etto (od 77. Guela), Drpić, Schildenfeld, Carlos, Vukojević, Pokrivač (od 62. Vugrinec), Sammir (od 72. Mikić), Mandžukić, Modrić, Balaban
WERDER: Wiese, Pasanen, Mertesacker, Naldo, Schultz (od 82. Tošić), Vranješ, Baumann, Jensen, Diego, Almeida (od 67. Harnik) Sanogo (od 72. Rosenberg)
SUDAC: Terje Hauge (Norveška); pomoćnici: Holvik i Ramden (svi Norveška)
STRIJELCI: 0-1 Diego (13-11m), 1-1 Vukojević (21), 1-2 Sanogo (38), 2-2 Modrić (41-11m), 2-3 Diego (70-11m)
ŽUTI KARTONI: Koch, Modrić, Mandžukić, Vukojević, Carlos (Dinama), Schultz, Almeida (Werder)
IGRAČ UTAKMICE: Diego
STADION: Maksimir GLEDATELJA: 38.000

Ovaj su put za Dinamovu nesreću navijači, ali i novinari, velikim dijelom optužili Terjea Hauga. Norveški je sudac na otvaranju utakmice, već u desetoj minuti dosudio, po mišljenju mnogih, nepostojeći jedanaesterac i usmjerio utakmicu prema ispadanju modrih iz Lige prvaka. Hauge je na bijelu točku pokazao poslije ubacivanja iz slobodnog udarca, a najstrožu je kaznu u vodstvo gostiju pretvorio najbolji igrač susreta Diego.



Ipak, Dinamo nije posustajao, već je nastavio s napadima i u 21. minuti takva je igra urodila plodom. Ognjen Vukojević je iz kaznenog prostora poslao loptu u donji lijevi kut Wieseova gola i to je bilo 1:1. U slijedećim minutama Dinamo je napadao i držao utakmicu u svojim rukama, ali nije uspio stići do gola. Najzrelija prigoda dogodila se u 30. minuti, kada je Dinamo bio neuspješan iz dva uzastopna napada. Najrpije je Modrić ubacio za Balabana, koji izvrsno gađa glavom, no Wiese spašava siguran pogodak. Nekoliko sekundi poslije Ubacio je Eto, a Balaban kasni na loptu.



U 31. minuti Luka Modrić lukavo izvodi aut i dodaje Balabanu, koji se sjurio prema protivničkom golu i zatresao gredu. A onda, razdoblje Dinamove dominacije prekida Sanogo pogotkom u 38. minuti. Niti nakon novog primljenog pogotka Dinamo se nije predao i samo tri minute poslije dolazi do novog izjednačenja. Balaban je srušen u kaznenom prostoru, a s bijele je točke bio precizan Luka Modrić. To je bio rezultat s kojim se otišlo na odmor, a nastavak donosi ulazak Vugrinca i Mikića, umjesto Pokrivača i Sammira. U 70. minuti Dinamove nade odlaze s novom, u najmanju ruku, diskutabilnom odlukom Terjea Hauga. Etto je pogledao u Diegovu pravcu, a norveški je sudac već pokazivao na bijelu točku. Diego je novi jedanaesterac ponovno pretvorio u gol i to je bilo konačnih 3:2. Ipak, ne smijemo biti nezadovoljni igrom i htijenjem koju su pokazali naši dečki. Preostaje nam borba za ulazak u skupinu Kupa UEFA, što je i prije označeno ovogodišnjim ciljem.



| Komentari (12) | Printaj | ### |

petak, 24.08.2007.

simpsoni


TEMA FRANKO

O Franku ćemo vam reći par stvari
1. on je iz zagreba
2. on ne voli ankicu
3. on je samo zajebava
4. on nam je zadao mnoge muke npr... posvađao nas je sa ankicom. Ankica se u njega zaljubila a on je nju samo iskorištavao. On sebi umišlja da Mislav hoda sa njom i govori joj svakakve gluposti npr... da miki ima curu u Zag(R)jebu i želi nas posvađati. slao joj je još poruke u kojima je pisalo da ja i Miki ankicu samo iskorištavamo što uopšte nije tačno bre. Jer je ona naša najbolja DRUGARICA.


TEMA PERICA(IRENA)

On/ona nam zadaje velike muke tako što nam ostavlja svakakve komentare od kojih ja i Mislav noćima ne spavamo jer se bojimo da ća perica(IRENA) ući u naše snove. I pojesti nam mozak jer ga on/ona nema.



TEMA SIMPSONI

Bog im podario života vječnog. Aleluja, aleluja. Simpsoni su najbolja crtana serija na svetu. a sada imaju i film koji ćemo mi prikazati
.






| Komentari (42) | Printaj | ### |

petak, 17.08.2007.

kod mislava je bratić pa ja moram postove pisati sam

Napokon i mi pišemo novi post kod mislava su već otprilike mjesec dana bratići pa nismo mogli pisati pa sam ja sada u centru 112 i pišem novi post. Hrvatski klubovi nisu baš zabilježili dobre nastupe u ligi prvaka i kupu uefa. Dinamo i hajduk još imaju veliku šansu da prođu dalje ali ne smijemo zaboraviti ni minimalne šanse Slaven Belupa. Sutra je rođendan od blizanaca pa svi oni koji čitaju naš blog će sigurno tamo biti a pogotovo se nadamo da ćemo vidjeti ANKICU. I to bi bilo sve od andrije iz centra 112.



| Komentari (11) | Printaj | ### |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.