Prljave rijeci u krevetu - Brzog datiranja

utorak , 25.12.2018.

ŠAPUĆITE BEZOBRAZNO: Rečnik za smele i slobodne










Click here: Prljave rijeci u krevetu






Svako, pa čak i ona osoba koja je svjesna svog seksipila, voli čuti ovakav kompliment. Nemojte ih prerano izgovarati - na početku veze ili ako se još zaista tako ne osjećate. Seks je, u stvari, puno zabavniji i uzbudljiviji kad je popraćen sočnom konverzacijom.



prljave rijeci u krevetu

Tišina Sa druge strane, učesnici studije su izdvojili i najgore stvari koje mogu da kažu tokom seksa. Sad je vreme za pravi razgovor. Stručnjak za seksualne odnose Trejsi Koks kaže da je prljavi razgovor u krevetu važan dio seksualnog zadovoljstva i da nikako ne treba da bude tabu tema.



prljave rijeci u krevetu

ŠAPUĆITE BEZOBRAZNO: Rečnik za smele i slobodne - Iako nije pristojno ulaziti u debatu koliko je neka žena uska ili široka, činjenica je da se kod žene koja je seksualno uzbuđena javljaju kontrakcije. Rekla sam ti da ušutiš!



prljave rijeci u krevetu

Iako nije pristojno ulaziti u debatu koliko je neka žena uska ili široka, činjenica je da se kod žene koja je seksualno uzbuđena javljaju kontrakcije. Stoga, ako joj muškarac tokom seksi izjavi ovako nešto, ona će se još više uzbuditi. Ova izjava nije obećanje koje se daje djevojci u vezi, ona jednostavno odlično zvuči dok je cura gore. Nema bolje rečenice od ove kako bi svojoj dragoj predložili da joj pružite oralno zadovoljstvo. Gotovo svaka djevojka takav će oblik 'akcije' objeručke prihvatiti. Kada ste već dolje, svaka žena voli čuti što mislite o njezinom međunožju. Ako su reakcije pozitivne, naravno. Tako joj slobodno dajte do znanja kako njezina vagina ima odličan okus. Svako, pa čak i ona osoba koja je svjesna svog seksipila, voli čuti ovakav kompliment. A kada je ta osoba vaša partnerica koja vam se potpuno gola podaje u krevetu, užitak je još veći. Ovom izjavom svojoj partnerici pružate mogućnost da iskaže i ostavio sve svoje seksualne želje i fantazije. Još jedna topla rečenica zbog koje će vaša partnerica 'poletjeti' na krilima samopouzdanja kojeg će iskazati u krevetu. Kada zaista uživate pod prstima svoje drage, između seksi dahtanja, uhvatite zraka i recite joj koliko se dobro osjećate. Čak i ako vaša partnerica nije preveliki egzibiocionist, malo igranja s vlastitim oblinama moglo bi dodatno uzbuditi oboje. Stoga je probajte nagovoriti na tu akciju. Te čarobne riječi svaka žena voli čuti. No, budite oprezni s njima. Nemojte ih prerano izgovarati - na početku veze ili ako se još zaista tako ne osjećate.



Leo - ˝Noć bez riječi˝ (ACOUSTIC)
Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. Danas me moraš kazniti... U svemu treba i biti obazriv, pa ne treba pričati nešto što ne prija drugoj strani, ali ne treba ni izgovarati riječi koje vama smetaju. Ili se totalno osramotite?! To je i savršeno vrijeme da priznate svoje maštarije — igranje uloga, seks u troje, vezivanje, vosak... Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. Konačni zaključak istraživanja, prema mišljenju stručnjaka, upućuje na to da su za većinu ljudi prostote u krevetu potpuno prihvatljive. A ponekad smijeh može dovesti do još veće opuštenosti, a time i do bolje povezanosti i boljeg seksa. Ti nemaš pravo glasa! Suknjica 600, a gaćice 100 dinara. A što ako on vas nasmijava svojim pokušajima prljavog razgovora?

[Sexualna iskustva forum|Sex usluge beograd -- Mali Oglasi # Goglasi.com|Naši partneri, Upoznaj Nove Ljude]






Oznake: Zavedite, ga, riječima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.