α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

15.01.2013., utorak

Bravo za HŽ - Glavni Kolodvor Konačno Zatvoren!

Nakon dugih godina mukotrpne borbe i natezanja sa parazitima koji se nazivaju putnicima, Hrvatske željeznice su izborile povijesnu pobjedu!
Naime, Glavni željeznički kolodvor u Zagrebu će biti zatvoren ni manje ni više nego 10 dana u mjesecu veljači!

Kao službeni razlog zatvaranja Glavnog kolodvora navodi se postavljanje visokovrijednog (izraženo u milijunima kuna) sustava za signalizaciju i sigurnost.

Ovim putem želim izraziti neizmjernu zahvalnost koju osjećam prema Hrvatskim željeznicama nakon ove hrabre, povijesne, strateške odluke i nadu da je privremeno zatvaranje Zagrebačkog glavnog kolodvora samo priprema za konačno potpuno zatvaranje u skoroj budućnosti.

Trenutak zatvaranja Kolodvora je savršeno tempiran ako uzmemo u obzir vremenske prilike i novonastalu terorističku prijetnju - očito je da se radi o profesionalcima.

Dosta je bilo kojekakvih vozikanja po vlakovima i izmišljanja tople vode, zatvaranjem Kolodvora i preusmjeravanjem prometa na Zapadni kolodvor i stanicu Maksimir uštediti će se milijuni kuna toliko potrebnih za održavanje Sustava HŽ na životu, isplate plaća itd.

Konačno smo svjedoci proeuropskog razvoja u Hrvatskoj - čitav uži centar Zagreba pretvoriti u pješačku zonu!

Ako može Dubrovnik, može i Zagreb...

Oznake: , hrvatske željeznice, vlak, glavni kolodvor, Zagreb, zatvoren, veljača, mickwar


- 19:03 - Reci Nešto! (8) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

10.01.2013., četvrtak

Eksplozija u Podsusedu - Terorizam, Kvar ili Lažnjak? (Mickwar Zna)

Da li je moguće da dođe do kvara i eksplozije na vlaku Hrvatskih željeznica?

Mickwar zna što se i zašto dogodilo na željezničkoj pruzi u Podsusedu...

Kao i obično, u sličnim slučajevima kad se želi zbuniti javnost i onemogućiti normalan protok informacija, iz policije i drugih institucija dolaze različite informacije.

Govori se o eksplozivnoj napravi, ali kasnije se spominje i eksplozija kočnica, kvar na vlaku.

Naravno, tu su i razni portali, novine i televizije koji odlično obavljaju svoj dobro plaćeni posao zbunjivanja i obmanjivanja javnosti.
Spominje se terorizam, sabotaža; u balon informacija su ubačene i političke stranke, opće nezadovoljstvo politikom, teška ekonomska situacija...

Manjak informacija i višak poluinformacija nam govori kako se nešto pokušava zataškati...

Iz policije su odmah počeli o tome kako će Hrvatska uskoro biti dio Schengenskog prostora, kako nema dovoljno zaštitnih prsluka za policiju, kako je sigurnost vrlo važna i kako će rasti prijetnja terorizmom.

Nisu predložili da se policajcima pruži mogućnost toliko potrebne dodatne edukacije, specijalizacije i upute o postupanju i suradnji sa građanima.

Sve me ovo podsjeća na onaj veliki sukob BBB-a i policije poslije kojeg su promjenjeni zakoni kako bi policija dobila veće ovlasti.

Uzrok i posljedica...

I nije previše bitno što će nam reći, (osim ako ne optuže Vas osobno za nešto, kao žrtveno janje), bitno je da je eksplozija na pruzi u Zagrebu samo povod, dobro to zapamtite.

Kad budemo znali koje korake će snage sigurnosti, vlada i dr. poduzeti kao reakciju na ovaj događaj i kakve će biti posljedice za građane Hrvatske, onda ćemo znati puno više o tome tko je, zašto, i što ustvari napravio u Podsusedu, koji je stvarni uzrok.

Ipak, ako zaboravimo sva nagađanja na trenutak:
Da li je moguće da dođe do kvara i eksplozije na vlaku Hrvatskih željeznica?

Oznake: terorizam, eksplozija, podsused, kvar, vlak, kočnice, policija, bomba, mickwar


- 08:21 - Reci Nešto! (18) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>