α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

28.12.2012., petak

Mickwar Reciklira Blogere

(sve vas ja volim, ali komentare biram po čudnim kriterijima i nerijetko mi anđeli sa vilama brišu namjere određenosti)



O pirotehnici:

tessa k od tesara
imam sina u predpubertetu...
i ovih sam odgovarala na pitanje: "mama, ali zašto ja jedini ne smijem?"
jedini... kužiš?

Nisa
Mojim susjedima je valjda toliko bilo loše ove godine da su odlučili zle duhove otjerati,čini mi se po količini buke,topovskim granatama

Lido
A ja opet imam osjećaj da ljudi sve manje pucaju zadnjih godina...osim, doduše, u glavama:))

teuta
Jednom smo slavili Božić u Češkoj. Svugdje tišina i mir. Onda se sjetio jedan naš prijatelj iz Hrvatske da napokon prekinemo taj mir petardama, raketama i ostalim pirotehničkim spravicama. Otišao je ispred zgrade i počeo iako sam ga lijepo i dobro namjerno upozoravala. Naravno, tada kad je počelo, svi susjedi su začudjeno provirili kroz prozor i upozoravali su ga i nisu mogli vjerovati da na taj dan - mira i spokojstva - on osjeća potrebu da to radi.
Strašno sam se stramila što ga nisam uspjela spriječiti u tome.
Evo, iz toga možeš dosta toga zaključiti, zar ne?

O mickwaru:

blogdogg
moćno si poentirao. sav prijezir svijeta prokuljao je iz tebe na kraju usmjeren ka crvotočini društva. post je opet expresionistički s time da je ovaj put u sasvim drugoj formi...voliš ti zastranit u provalije svijesti i odlično balansiraš u tom padu-ko onaj kojot kad ga roadrunner nategne na rubu pa se u zraku pretiče sa stijenom! odlično.

blogdogg
u brate mislim da znam na koga je ovo adresirano...šta? agnostici praštaju bolje od...tnx mick "veći vjerniče od šesnaestog"!!!

Oznake: pirotehnika, Božić, pucanje, petarde, slavlje, vjernici, reciklira, blogere, mickwar


- 18:13 - Reci Nešto! (5) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>