α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

16.01.2013., srijeda

Gdje Su Novci?!

Ne znam za vas, dragi moji sugrađani, ali mene zanima samo jedna stvar.

Gdje su novci?

Vaši, moji, naši novci. Gdje?

Mislim na one novce koji su raznim protuzakonitim radnjama oteti od građana ove države.
Govorim o milijunima eura - milijardama kuna koje su završile na tajnim, javnim i tko zna kakvim još računima izvan Hrvatske, protuzakonito, kao posljedica korupcije, sustavnog uništavanja i krađe - organiziranog zločina.

Svima su puna usta borbe protiv protiv korupcije; od Predsjednika Republike do Premijera (Premijerke), od Glavnog državnog odvjetnika do raznih Ministara i drugih članova Sabora.

Stvarno, dižu se optužnice, neki su završili i u zatvoru, ljudima je drago...

Ali sve "silne" optužnice i zatvorske kazne meni nisu bitne, mene zanima:

Gdje Su Novci?!

Zatvorska kazna sama za sebe mi malo znači, milijuni i milijuni kuna su pokradeni.

Zna se tko je i na koji način uzeo novce koji nisu vraćeni hrvatskim građanima, ali malo se poduzima da se ispravi ogromna nepravda koja utječe na sve nas i na naše potomke.

Zatvaranje lopova bez vraćanja onoga što je ukrao je kao da ubojici blokirate imovinu, ali ga pustite na slobodu, iako, kod nas se događa da poznati ubojica ni ne završi u zatvoru, ali to je već neka druga tema.

Mene zanima:

Gdje Su Novci?

Oznake: novci, korupcija, zatvor, politika, lopov, krađa, privatizacija, zločin, pare, mickwar


- 19:30 - Reci Nešto! (20) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

12.12.2012., srijeda

Teroristički Napad Spriječen!

Još jednom su snage sigurnosti spriječile teroristički napad, bravo!


Zadnji spriječeni teroristički napad je samo još jedan dokaz kako su mjere sigurnosti uvedene poslije 11.09.2001., i one koje su uslijedile nakon napada u Londonu i Madridu, te "pokušaja" napada zapaljivom tekućinom u zrakoplovu (poslije čega su počela pravila o tekućini u zrakoplovima) urodile plodom.

Bezbroj spriječenih terorističkih napada je dokaz kako nam ne smije biti teško izuti se u nekim zračnim lukama, prolaziti kroz detaljne kontrole; tu i tamo otkriti najdublju privatnost nekakvim službenicima...

Ne smijemo se buniti kad nam prisluškuju telefone i mobitele, kad nas prisluškuju na radnim mjestima te (naravno) kad nas snimaju; također sve češće na radnim mjestima.

Kad se donesu zakoni prema kojima nam se može provjeravati elektronička pošta, povijest surfanja ili traženja (koju Google i tako zadržava) te "regulirati" još uvijek slobodan Internet trebamo šutjeti jer upravo svo to silno zadiranje u privatnost štiti naše države i građane od vanjsko - unutarnjih prijetnji...

Iako, toliko je tih spriječenih napada u Europi i SAD-u da se čovjek malo zapita.
Da li su tajne službe i policija toliko dobre u otkrivanju i sprječavanju takvih napada ili...
Možda je strašna teroristička organizacija kojom nas svakodnevno plaše u stvarnosti nešto drugo...

Recimo da stvarno postoji extremna, odlično organizirana i ubojita teroristička organizacija.
Recimo da postoji odlično osposobljena, financirana i obavještena policija i tajne službe.

Zašto ne bi te odlične rezultate policije i tajnih službi države primjenile i na druga područja kao što su: TRGOVINA ljudima, PREPRODAJA droge, KRIJUMČARENJE oružja, TRGOVINA organima, ISKORIŠTAVANJE radnika, KORUPCIJA u politici, zdravstvu, sudstvu i drugdje, maloljetnička PROSTITUCIJA, PEDOFILIJA...

Ukratko, ako još čitate ovo: Ako su sposobni boriti se protiv "najgoreg terorističkog zla" i prijetnji, onda su valjda sposobni uhvatiti se u koštac i sa puno većim problemima koje sam naveo, a ima ih još.

Istina je ustvari nešto kompliciranija.
"A di je istina? Prikrivena, ušivena u pergamentima bez imena. Okovana u lance birokracije, zaboravljena u labirintima racionalizacije.
Zbog paleži, cenzure i transkripcije, duhovne policije, živimo u svitu laži i fikcije..." (TBF - Spazam op. a.)






Oznake: terorizam, napad, 911, blizanci, policija, korupcija, politika, mito, mickwar


- 18:13 - Reci Nešto! (13) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>