α mickwar ω

2013 Veljača (7)
2013 Siječanj (20)
2012 Prosinac (23)

mickwar.com





mickwar.com







Muhammad Ali
"I done wrestled with an alligator, I done tussled with a whale, only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick."

Bruce Lee
“Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend.”

01.01.2013., utorak

Djed Mraz Pronađen Mrtav! (Santa Claus Found Dead!) RIP

samo šala...


Crne slutnje i nagađanja koja traju već nekoliko dana su se nažalost pokazala istinitima.

Jučer kasno navečer je stigla potvrda iz policije – Djed Mraz je mrtav!

Koliko god ova vijest bila tragična, ipak je dobro što se Djedica objesio poslije Božića, nakon (opet) dobro obavljenog posla darivanja dobre djece.

S druge strane još uvijek je nejasno tko će podijeliti darove djeci čije obitelji tek iščekuju Božić 06.01.

Neki neodgovorni pojedinci su predložili da to učini Djed Božićnjak, ali izgleda da će ipak prevladati razum i da se takvo što neće dogoditi; Svi se još uvijek dobro sjećamo prošlogodišnjeg korupcijskog skandala Djeda Božićnjaka...

Kao logičan izbor u ovako teškoj situaciji nameće se Sveti Nikola koji je taj posao obavljao nekada davno, dok Coca Cola još nije izmislila Djeda Mraza.

Vlada je poslala hitan dopis kojim se nalaže da jedan dio posla oko podjele darova obavi Uskršnji Zeko te da mu se za obavljeni posao isplate prekovremeni sati i uplate svi pripadajući doprinosi.

Čeka se službeni odgovor Svetog Nikole koji je neslužbeno pristao pomoći dok je Uskršnji Zeko još uvijek na skijanju – nedostupan, mobitel isključen...

Djed Mraz Pronađen Mrtav! (Santa Claus Found Dead!) RIP

Oznake: Djed Mraz, Djed Božićnjak, uskršnji zeko, zec, sveti nikola, mrtav, ubojstvo, mickwar


- 17:24 - Reci Nešto! (5) - Ispiši - #

Mrtva Istina α mickwar ω

© 2012 Mickwar

<< Arhiva >>