Wellcome to the jungle, we've got fun 'n' games, we got everything you want, Honey, we know the names...

06.07.2006., četvrtak

Moj zadnji post (Pavo)

Ljudi, ovo mi je vjerovatno zadnji post. Sutra ću napravit svoj novi i bolji blog. Marija mi treba nešto pomoć. Ovaj blog je i meni i miji bio samo vježba, da naučimo radit s blogovima pa da možemo napravit novi i bolji. Htio bi samo reći par stvari, npr otkrio sam da je tajnoviti 'cobra 11' koji opsjeda pločanske blogove Nikola Raič iz Neuma, i on trenira karate sa mnom. Ima sestru Mariju koju svi vjerovatno znaju. Neki o njoj misle loše zbog Pavića, a neki su je stvarno upoznali i shvatili da je kraljica. ŽIVILA!!!!!! Nisam otkrio ko je 'frec', ali ću pitat Mariju, ona navodno zna.

Živcira me kad napišu 'pozz', zato POZDRAV SVIMA KOJI SU POSJEĆIVALI OVAJ BLOG. Sad je Mijin.

pozdrav Mariji koja je stvarno zakon, koja bi svakome pomogla u svemu, koja je meni 10000000000000000 puta pomogla, iz koje ne procuri ni jedna jedina tajna i koju svi vole

pozdrav Marini koja je sve isto što i Marija, koja je zakon teški, koja je prvi put zaplesala na mom rođendanu prije 2 godine!!! Sorry legendo, moro sam to reć

pozdrav Marti kraljici kojoj je ovo 1000000000-ti blog i koju sam ja tek zapravo upozno na eskurziji, koja NIJE fufa košto ljudi misle o njoj, koja je pametna kraljica ipo

pozdrav Matku koji je teški kralj i koji nije ono što misle o njemu. On je super i za ekipu i za prijatelja i za sve. Malo je drugačiji od drugih, ali nitko nije isti i svak je na svoj način drugačiji od drugih, on je na POZITIVAN način drugačiji od drugih i super je!!!!

pozdrav Šarićki koja je malo nesretna u ljubavi i koja se ne boji reć da je debela i koja valja baze na svoj račun. Voli sebe kakva je i ne stidi se toga. Nekima je NEKAD malo naporna, ali sve se to da ispravit, i super je ONAKVA KAKVA JE!!!

pozdrav Žigi koja je Bog i batina u društvu i koju svi al baš svi vole. Ne stidi se svojih Otrića, i vole je jer je baza na svoj način, jer ne glumata a valja baze kad otvori usta. I uz sve to triba reć da je pročitala više knjiga od mene!!! Možete sad vidit kako je baza!!!

pozdrav glupom Tigu koji je svakom loncu poklopac i koji svakog sere i sa svakim je u svađi i koji previše sere i koji ne kuži da je svima NAPORAN!!! Al, fala bogu otiša je u Zagreb i nek tamo nađe prijatelje koje neće srat. Sretno ti bilo, kretenu!!!

pozdrav Petru koji je najbolji učenik naše škole, svira klavir, gitaru i saksofon, ide na 100000000 natjecanja iz 10000000 predmeta, brani u svom razredu...... Puno pametuje, (više od mene), ali to ide u prilog, i vole ga jer to sve ispada simpatično (tako kažu). Bravo!!!

pozdrav Zrinki čiji sam blog tek otkrio i koja je provalila da smo ja i mia momak i cura i koja je simpatična.

pozdrav Nikoli koji 'opsjeda' pločanske blogove kao cobra 11 i pri tome ostavlja lažnu adresu......

pozdrav nekome iz zagreba koji je izvorno iz ploča i koji me zna, navodno, i kojeg svi pitaju za identitet. Pa, frucu, KO SI???

pozdrav Jeleni iz Zagreba

pozdrav Deli iz Splita koju znam već 2-3 godine i koja zna baš SVE baze s kompjuterima i informatičkim stvarima (ide u tu srednju), ženska je super i zabavna

pozdrav mojoj baza rodici Neli iz Splita koja je bila na Dječjem Eurosongu!!!!! Ide u srednju trgovačku školu i s njom sam proveo 100000000000 ludih i nezaboravnih trenutaka....

pozdrav Matei koja je drugačija od drugih

pozdrav kralju koji sluša Gunse iz Zagreba!!!!!!!!!!

pozdrav jednoj Splićanki grazzieli

i naravno...

pozdrav Miji koja je pravila sa mnom ovaj blog i kojoj ga potpuno ostavljam.koja je ovisna o Gunsima i koja je živa legenda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 14:04 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

O nama

Iz kojeg smo grada