SAY YES

subota, 25.12.2010.

Božićna čestitka

Svim prijateljima Triatlon Kluba Petrinja i svim sportašima i onima koji se tako osjećaju čestit Božić uz dostojanstvo i umjerenost pri bogatim blagdanskim stolovima....




ŽELI VAM

TRIATLON KLUB PETRINJA

jer početak sezone je sve bliže i bliže...

pozzz

TK Petrinja
- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 18.12.2010.

kako MUSE and PINK FLOYD makes TRIATHLON in Petrinja

Kratak osvrt na jedno triatlonsko druženje koje se održalo i ostvarilo u četvrtak u 20:00 u Domu Kulture Petrinja.
Sama večer je bila predviđena za promociju Triatlona kao načina života a isto tako nam, je poslužila da dodjelimo priznanja i medalje za I. sezonu PE-NA-L lige.
Okupilo se tu šaroliko društvo kojem bi ovim putem doista i zahvalio što se okupilo u tolikom broju (cca 50 ljudi).



Večer je započela promocijom video materijala uz zvuke banda MUSE i pjesmu "Knights Of Cydonia" kojeg smo snimali zadnjih nekoliko dana inače sami video možete pogledati na našoj Facebook stranici ili ovdje promo video ...




Nakon promocije kratkog triatlon filma krenuli smo s osvrtom u zadnjih godinu dana što se sve to događalo u Klubu i oko njega što smo sve uspjeli ostvariti i što smo sve propustili učiniti ili jednostavno nismo mogli učiniti.
Potom je usljedio gost predavač Mario Rafaj koji je nešto rekao o sebi i na koji način uspjeva trening spojiti s svojim svakodnevnim obvezama na poslu i kod kuće s obitelji.



Inače Marko je drugi hrvat koji je uspio preplivati Gibraltar i na jednom natjecanju u Švicarskoj je u 12 sati uspio preplivati čak 29 km :)...
nakon šro je Marko podjelio svoja životna i plivačka iskustva s nama te od ove godine Marko je i uspješni triatlonac koji će sljedeće godine pohoditi i svoj prvi half-ironman:)
Nakon Marka je došao na red je došla i moja osobna prezentacija kako dalje s triatlonom u Petrinji i općenito u našoj županiji.
Nadam se da je projekt pod imenom SPARTAKUS te večeri uspio pronaći one kojima je i upućen jer to je razvojni projekt koji bi u narednih 5-6 godina trebao pronaći mjesto za sportove izdržljivosti u našem kraju. Izuzetno mi je bilo drago što se na prezentaciju odazvao i g.Ivo Nikić inače iz Kutine i uz goste iz Siska, a cilj nam je i bio sakupiti veliki dio naše županije u jednu triatlonsku večer.
Nakon iste sljedila je i svečana dodjela medalja za I.sezonu PE-NA-L lige kao i priznanja onima koji su nam cijele godine omogućili nesmetan rad. Stoga još jedno veliko hvala pizzeriji Lucija, Video Studiju 202 i Frizerskom salonu 2 u 1 i svima onima koji su nam nesebično pomagali u našoj debitantskoj sezoni...






Pred sam kraj večeri krenula je i posljednja prezentacija uz slike s naše prve i izuzetno uspješne sezone uz zvuke Pink Floyda i pjesme The Great Gig In The Sky.

Uz posljednje taktove pjesme prolomio se pljesak svih prisutnih no tomu naravno nije bio kraj :))
Kako jednostavno nisam mogao odolit a da gostima ne prezentiram i najveću utrku na svijetu tako je posljednji video večeri bio kratki film s Tour De France 2009 godine koji je na mnogima izmamio da ih doslovno prođu trnci...heheh...

Uglavnom bila je to po meni jedna uspješna triatlonska večer gdje smo pokušali prisutnima dočarati draž našeg sporta u svakodnevnom životu te još jednom hvala svima koji su nazočili našoj prezentaciji...

pozzz

TK Petrinja
- 16:14 - Komentari (2) - Isprintaj - #

petak, 10.12.2010.

Promocija TRIATLON Način Života

Veliko zadovoljstvo nam je pozvati sve zainteresirane da nam se pridruže na zanimljivoj prezentaciji triatlona koja će se održati u četvrtak 16_12 u maloj dvorani Doma kluture u Petrinji s početkom u 20:00.

Osim same prezentacije triatlona i kako ga uklopiti s ostalim životnim obvezama očekujemo prezentaciju projekta razvoja triatlona u našoj županiji i ono što smo do sada ostvarili kao Klub, te na samom kraju večeri svečanu dodjelu medalja za PE-NA-L ligu u svojoj debitantskoj sezoni.









Svi se osjećajte pozvanima jer sport nam treba :)

- 12:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno.