petak, 14.01.2005.

R.E.M. u Zagrebu



R.E.M., jedna od najvećih svjetskih rock-grupa, nastupit će u Domu sportova u Zagrebu 19. siječnja, a predgrupa će im biti latvijski Brainstorm.

R.E.M. prvi put nastupiti u Zagrebu promovirajući svoj najnoviji album Around the Sun.

Europski dio velike turneje R.E.M.-a, , započeo je spektakularnim koncertom u Lisabonu, bilo je to preko dva i pol sata svirke R.E.M.-a koju su okarakterizirali kao žešću no ikad.

R.E.M. su prema službenoj set listi izveli osamnaest pjesama: DEPARTURE, BEGIN THE BEGIN, WAKE UP BOMB, ANIMAL, BOY IN THE WELL, DRIVE, HI SPEED TRAIN, EVERYBODY HURTS, LEAVING NEWYORK, IMITATION, ELECTRON BLUE, GREAT BEYOND, WANTED TO BE WRONG, ONE I LOVE, FINAL STRAW, RELIGION, WALK UNAFRAID, LIFE & HOW TO LIVE IT.

Neslužbeni dio ponudio je i nenadmašnu MAN ON THE MOON. Petnaest tisuća ljudi u dvorani bilo je oduševljeno, a sudeći po bisu u kojem su R.E.M. umjesto planiranih dvije, odsvirali pet pjesama, oduševljenje je bilo obostrano.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti putem Iskon Online Ticket Shop-a ili u SHOW Shopu u Ilici 14 (Prolaz Lovački rog) i agenciji Nota (Trg Petra Svačića 2), prodajnim mjestima koja nude mogućnost kupnje ulaznica i putem kreditnih kartica. Cijena ulaznice je 300 kuna.

Preuzeto s: www.iskon.hr

| 22:34 | Komentari (0) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.