Alpha & Omega

srijeda, 06.07.2005.

Malo Istine o sreći


Da li vam je ikada netko rekao da je od iznimne važnosti da vodite brigu o postizanju vlastite sreće? Ne? Velika istina leži u tome, da ako sami niste sretni, ni druge ljude ne možete učiniti sretnima. Nećete biti u stanju pomoći drugima, kao što nećete biti ni uspješni u onome što radite. Za početak, trebali bi (a ne - morali) preuzeti odgovornost za svoje osjećaje. Oni su vaši i vi ste jedina osoba koja na njih može utjecati. Pogrešno je očekivati promjene u vanjskome svijetu, jer se one neće dogoditi. Nemojte gubiti vrijeme misleći na problem, već se koncentrirajte na razmišljanje o njegovom uspješnom rješenju.


AKO SU JEDNA VRATA ZATVORENA, PREOSTALA DVOJA MOGU SE LAKO OTVORITI. NE GUBITE VRIJEME BULJEČI U ZID, NEGO TRAGAJTE ZA VRATIMA.

Ovo je tvoj život i vrijeme se osipa kroz prste poput pijeska. Prije nego toga postaneš svjestan, danas će postati jučer. Život u ovoj dimenziji događa se svakodnevno i iskoristi ga na najbolji mogući način. Sudjeluj u životnoj predstavi, a ne na kazališnoj probi.

Budi svjestan da je danas prvi dan ostatka tvog života.


Jah

- 16:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>