Prvi sastanak sa devojkom - Pronađi pratnju

utorak , 08.01.2019.

Držite se sadašnjosti










Click here: Prvi sastanak sa devojkom






Ukoliko počneš da forsiraš, biće neprijatno i njoj a posle i tebi — to je loš početak i ne treba dozvoliti tako nešto. Kad već toliko podataka o sebi delimo sa internet zajednicom, zašto nam toliko teško pada da ih razmenimo i sa osobom koja nam se dopada? Po meni, on čini 50% uspeha u zavodjenju. Ali ako sa potencijalnim dečkom pričate jednako opušteno kao kada ćaskate sa drugaricom, bićete spontani i stvari će teći glatko.



prvi sastanak sa devojkom

To je stanje duha, tako da totalni mladac moze biti starac i obrnuto... VEĆ postaje ljubomoran Ako preterano insistira da mu odgovorite na neka pitanja, to može biti rani znak posesivnog ponašanja, a to nikada ne vodi zdravoj vezi. Veruj mi ja sam često pokušao da predvidim razgovor u prošlosti i nikad nije ispalo onako kako sam zamislio tako da ne rasipaj brigu na to... Što se tiče sminke, isto treba da bude što vise neutralnija i prirodna.



prvi sastanak sa devojkom

Magazin - Pronalaženje partnera i sastanci nimalo nisu laki, često su emocionalno iscrpljujući, posebno ako se u svemu tome nađete iznenada, a pritom ni mladost više nije na vašoj strani. Ozbiljnost Sasvim je u redu da se ne ponašaš kao dete debil i cerekaš se na svaki mig, ali s druge strane ne bi trebalo ni da zvučiš previše ozbiljno.



prvi sastanak sa devojkom

Ukoliko ste imali dobar prvi sastanak, ali devojka više ne želi da izlazi sa vama, velike su šanse da ste rekli ili uradili nešto što ju je odbilo od vas, ali to najverovatnije niste shvatili. Ne pričajte o seksu Pogotovo ne na prvom sastanku. Samouverene žene ne žele da budu viđene samo kao seksualan objekat. Ovde se ne radi o tome da one ne vole seks, naprotiv, većina njih obožava seks. Samo nemojte pričati o prethodnim seksualnim uspesima na prvom sastanku. Odvojite vreme da upoznate osobu sa kojom ste izašli. Žene žele da vam se svide zbog njihove inteligencije, dobrote, kreativnosti i duhovitosti. Naravno, pokažite im da vas fizički privlače, samo izbegavajte da to primaran fokus. Nemojte biti negativni Žene ne vole kada im na sastanku pričate o tome kako je vaš život loš. Žao im je što nemate sreće. Razumeju da nemate apetit od kada vas je žena napustila. Shvataju da vas deca izluđuju. Drago im je što ste izgubili koji kilogram. Oduševljene su što ste se ugojili koji kilogram. Svi mi imamo probleme koji nas frustriraju i sa kojima ne možemo da izađemo na kraj. U pitanju je ipak prvi sastanak tako da je malo pozitivnog razmišljanja sve što je potrebno da bi sebi obezbedili i drugi sastanak. Izbegavajte priče o bivšima Vaša prethodna veza je bila užasna. Izbacila vas je iz kuće. Ostavila vas je bez novca. Uzela vam je decu. Žene razumeju da razvod može biti težak, i da ponekada bivše devojke rade užasne stvari — samo, ne žele da slušaju o tome šta je bilo. Pogotovo ne na prvom sastanku. One žele da čuju više o tome šta se sa vama dešava sad. Žele da saznaju više o vašim snovima i strastima. Ostanite u sadašnjem vremenu i oboje ćete uživati u sastanku mnogo više. Budite pristojni Ukoliko ste neljubazni prema konobaru, devojci koja prodaje cveće ili bilo kome drugom tokom vašeg prvog izlaska. Ovakvo ponašanje, bez obzira na razlog, nije prihvatljivo i žene će suditi o vama na osnovu toga. One žele da budu u vezi sa osobom koja je brižna, dobra i topla. Pokažite joj vaše dobre stvari i nećete imati razloga za brigu. Ono što je bitno jeste činjenica da je prvi utisak važan. Ukoliko želite sjajnu vezu sa posebnom devojkom, i vi morate da se dodatno potrudite, ništa vam samo neće pasti u krilo.



Izlazak sa Curom: Očekivanja i Stvarnost
Pronalaženje partnera i sastanci nimalo nisu laki, često su emocionalno iscrpljujući, posebno ako se u svemu tome nađete iznenada, a pritom ni mladost više nije na vašoj strani. Takođe, to može da bude i dobar početak razgovora o njegovoj porodici i porodičnim vrednostima. Ali, ako su vam sevnule varnice kada ste ga ugledali, onda mu nekako diskretno nagovestite šta biste mogli još zajedno da radite, spomenite neki novi kafić, restoran koji biste voleli da posetite. Ipak, držite se podalje od roditelja, njihovih zanimanja i zarađivanja za život, kako ne biste upali u zamku. Neki lep parfem, sat, cipele, ne patike.

[Trazim Muškarac Bilo šta Trut Osijek Hrvatska|Oglasi podgorica stanovi|Zene za sevu]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.