Čestitke za 8. mart - Datiranje za seks

nedjelja , 30.12.2018.

Poruke za 8. mart – Izdvojene najljepše čestitke za Dan žena










Click here: Čestitke za 8. mart






Nazad ne moraš, za sebe znam! MART Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari.



Čestitke za 8. mart

Ne daj bože da je nema, srećan ti majko dan žena. Ako je fond dovoljno veliki, možete joj uplatiti noćenje u nekom spa centru ili obližnjem turističkom mestu.



Čestitke za 8. mart

ČESTITKE DEVOJKAMA ZA OSMI MART - Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje!!! U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave.



Čestitke za 8. mart

Svaka se ljudska ljubav mora steći, osvojiti, zaslužiti i, uprkos preprekama, sačuvati. Samo se majčina ljubav niti stiče niti zavređuje. Naravno da trebamo i moramo činiti sve da se naše majke osećaju voljeno i posebno. Bliži se osmi mart, dan posvećen majkama, idealna prilika da im pokažemo koliko su nam stvarno važne. Svako dete želi da na taj dan obraduje svoju mamu ali i učiteljicu koja je u neku ruku druga majka, nekim lepim gestom. Danas vam predstavljamo ideje za izradu lepih i neuobičajenih razglednica svojoj majci ili učiteljici za 8. Ovo možete uraditi sopstvenim rukama i to od papira, kartona i drugih improvizovanih materijala. Izrada čestitki je veoma zanimljiv i kreativan posao i predstavlja deci pravo uživanje. Oni se osećaju lepo jer stvaraju nešto posebno, sa namerom da obraduju najdražu osobi na svetu. Predlažemo vam da nastavite ovu divnu tradiciju i da izrađujete lepe čestitke za 8. Od nas ćete dobiti ideje, a na vama je da kreativno pristupite i marljivo izvršite ovaj lep zadatak. Čestitke sa vunicom za pletenje Prva verzija razglednica za majku ili učiteljicu za 8. Na ovaj način možete praviti različite oblike i lepiti ih na karton. Pogledajte sliku u prilogu: Ove razglednice nisu tako teške kao što to izgleda na prvi pogled. Na kartonu, nacrtati konturu srca ili cveta i jednostavno povezati suprotne ivice iglom i šarenim koncem. Čak i dete može da se nosi sa ovim zadatkom. Majka ptica grli svoje dete Sledeće razglednice su veoma zanimljive, izradljuju se od kartona i papira u boji. Na njima su ptičice od kojih jedna predstavlja majku, a druga njeno detence. Ove neverovatno lepe razglednica, nije baš najjednostavniji napraviti. Ali, verujte mi, na reč, radost i iznenađenje vaše majke, kada dobije ovaj neobičan dar, vredi vremena i truda. Biće potrebno da deca koja ih izrađuju samo potope svoje prstiće u boju i ostave svoje otiske na način kako je to prikazano na slici. Najoriginalna verzija razglednice je kada za njenu izradu upotrebite ono što vam je na raspolaganju: bilo da je to živo cvece ili testenine, ili što god vam je pri ruci, a što se uklapa u ovu svrhu. Cvetovi od papira Za ovu čestitku su vam potrebne tanke trake papira. Morate ih zalepiti zajedno, kao što je prikazano na slici, kako bi bi dobili trodimenzionalno cvece. Da biste napravili ovakve čestitke kao poklon mami za 8. Čak i manja dete mogu da se nose sa ovim zadatkom. Isecite obojeni papir za latice i zalepite ih na kartonsku podlogu. Čestitke sa fotografijama dece Ova originalna čestitka za 8. Čestitke u koverti Zamisli svoju majku kada bude primila ovakvo iznenađenje u koverti. U prvom slučaju to je čestitka u obliku dlanova koji su u položaju u kojem se daruje, sa srcem u sredini i porukom. A u drugom je duga od papira, preklopljena u harmoniku. Čestitke pomoću dugmadi Evo još jedne zanimljive ideje za izradu prelepih kreativnih čestitki, to su čestitke u kojoj su dugmad osnova. Pogledajte i , koje se mogu savršeno uklopiti kao deo iznenađenja.



uradi sam / Kako napraviti poklon za 8 mart / Kako napraviti cvet od papira
To je pre svega dan ljubavi pa toga dana nemojte štedeti reči. Muskarci postoje zato da stvaraju zenama uspomene. Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mesto. MART Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari. Sam poklon i nije toliko bitan, koliko je bitna pažnja. Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako, u životu postoje samo žene prave, a takve kao ti danas svoj dan slave. Kome god zelite slati sms, čestitku, poruku ili neki lep tekst kod nas možete ga pronaći, tu su lepe reči za devojku, momka, brata, sestru, prijatelje, roditelje, djecu i sve ostale. Ali, verujte mi, na reč, radost i iznenađenje vaše majke, kada dobije ovaj neobičan dar, vredi vremena i truda. Čestitke sa vunicom za pletenje Prva verzija razglednica za majku ili učiteljicu za 8.

[U Voltrexu Ostvarenih Želja|Uživo Radio AS Šabac, AS radio streaming uživo, Radio stanice Srbija!|Razvedene matorke]






Oznake: poruke, i, čestitke, za, dan, žena, &, 8, Mart

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.