Sivo

ponedjeljak , 31.05.2021.

Zašto je ponekad tijekom dana sve savršeno jasno, a s mrakom dolazi sumnja i krivnja? Poznavanje tog osjećaja me mnogo puta spriječilo učiniti neke krive stvari - jer sam znala kako je kad sustigne krivnja.
Na kraju svega shvaćam da stvari nisu uvijek crno bijele, mnogo je kompliciranije od tog. Najteži dio je ne utopiti se u tom sivilu i plivati prema svjetlijoj nijansi.
Kako se uvijek slijepo držati dobrog kad je ponekad loše tako privlačno?

Ravnoteža

nedjelja , 30.05.2021.

Tako sam puno radila da uopće nisam imala inspiracije pisati. Sad gledam nekoliko mjeseci unatrag i vidim koliko toga se promijenilo. Koliko sam se ja promijenila. Ne znam je li na bolje ili gore, ali više ni približno ne živim isti život kao prije godinu dana. Mislim da sam privatno lošija osoba, a poslovno bolja.
Ponekad se osjećam bespomoćno prema svojim pacijentima, a ponekad kao neki heroj. I prihvaćam da su obje strane dio ovog posla.
Nakon napornog rada često pokušavam maksimalno uživati i opustiti se, a ponekad imam osjećaj da sam toliko privatnog života narušila da se ne mogu opustiti. Valjda je i to dio ovog posla. Ali pokušavam se sabrati i uravnotežiti obje strane mog života. Mogu ja to.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.