MCpogled

srijeda, 08.04.2009.

izbori..... Oni najgori..... Gradski.....

Evo sad kao biramo i gradonačelnika na izborima - direktno. A imamo izbora da biramo ko u priči. Zagrepčanci biraju između: Milana Bandinja, Kregara profesora, Velimira Sriće profesora, i ostalih koje neću ni spominjati (Mesić al Jasen-nigdje ništa o njemu...). Ma uglavnom nikakvoga izbora od svega toga. Za Bandinja neću zna se zašto, a bome ni SDP neće moga glasa vidjeti ne samo zbog Bandinja nego i zbog Maminja (Milanovića) koji nije pokazao ni najmanje volje da rješi problem Bandinja.

Kreg, e moj profesore, za mene je apsolutno loš kandidat. Znam ga i mogu reć ne da nisam impresioniran nego da bi mi se ruka osušila kad bi glaso za njega. Jednom sam ga vidio u takvom izljevu bjesa da to ne mogu nikako zaboraviti, i to bez ikakvog razloga. Čime je on uostalom i zaslužio moj glas.

Srića, a čime je taj zaslužio moj ili bilo čiji glas. Stvarno, šta je ikad napravio? Pa drugi put se budem i ja kandidirao, bar sam ove godine dao 3500 kuna humanitarne svrhe.

Blah.

subota, 04.04.2009.

Hrvatska u NATO

Hrvatska je napokon postala član NATO-a. To je prvi stvarni vidljiviji pomak naše zemlje prema zapadu. Napokon smo ušli u jednu asocijaciju s kojom se možemo pohvaliti i s njom zaštititi. Ovo treba pohvaliti i podržati jer je ulazak značajan i za privredni sektor i za vojsku i sigurnost.

Hrvatska je sada sigurna zemlja.