Situacija se zahuktava
[ # ]

iliti poziv u pomoć

21. rujna 1906.

Kraljevsko pismo
Velebnog kralja Lobeliusa I Filipicusa
Kraljevina Lobelia

Veleštovanoj, nadasve cijenjenoj i uber sposobnoj, nećemo reći inteligentnoj da se ne umisli, osobnoj kraljevoj savjetnici lenjirom određenoj direktrisi Airmen Undalis.
Šaljem "112" poziv upućen tebi, vrla savjetnice (uz mogućnost dobivanja statusa osobne prijateljice). Situacija je uzavrela poput niza molekula H2O što užasnuto urliču u vatrostalnoj posudi na, samo naizgled hladnom i privlačnom, grijaču u kabinetu fizike u 5imnaziji. Okolnosti na geopolitičkoj karti svijeta izmiču kontroli koja neuspješno stišče svoje duge debele unakažene kandže. Dogodilo se ono što nisu sanjali niti ljudi koji su 1969. g. poslali prvi e-mail, daklem, svaka se luda odlučila krojiti svjetski poredak. Takvo što satrat ćemo još dok je glupi plan luđaka i izdajica na razini umijeća zelenog bičaša.
Molim da se odazoveš ovom žalosnom pjevu kralja kolijevke civilizacija. Zla djeca, nezahvalna i bijesno pohlepna, spremna su uništiti mjesto svojeg postanka. U ovim teškim trenucima, potrebno je visoko uzdignuti glavu i odagnati obijest svijeta zaluđenog. Znam da prekidam prijekopotrebni odmor od muka zemaljskih, prekidam i okretanje višim ciljevima, spoznavanju vlastitog bitka i srži filozofskog nauka. Otvori dio svoje vlastite riznice koja se odnosi na savjetništvo, tako da zajedno pokažemo oholim otpadnicima ljudskog društva kako te stvari rade mladi i neozbiljni ljudi. Odmazda će biti brza i djelotvorna jer se tim lihvarima ne smije dopustiti odvijanje niti jednog jedinog moždanog impulsa, treba prekinuti sinapsu bolesnog uma.
Ako se vratite u roku od 2h 36min i 46sek, dobivate mogućnost za osvajanje dodatne nagrade za brzi odgovor. Ne propustite priliku za dobivanje iznimne i tako željene nagrade, 3.5 kubika plemenite zemlje ilovače velebnog tla Lobelije. Odgovorite brzo!!!

S poštovanjem i nadom u pozitivan ishod.

Lobelius I. Filipicus
velebni vladar Kraljevine Lobelije

29.09.2006. 11:48 [ Replike (0) ] Ovjekovječi

<< Arhiva >>

  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O čemu je riječ?

  • Interdum feror cupidine partium magnarum Europe vincendarum.

Sedam lica traži autora

  • N.S.Kestenkov/Filip V. Lobelius/Lobelius I. Filipicus
    Anuška Swarovska/Anastazija Švendovskaja
    Marija Delaševska
    Airmen Undalis
    Evenua Divina Idealis
    Imperator Voltaren
    Ljubica Ćošak Malílek Rojs

Disclaimer

  • Sva prava pridržana. Svaki tekst je stav isključivo njegovog autora i ne odražava stav autora ostalih pisama, koji se ne mogu smatrati odgovornima za njegov sadržaj.