Sex sa dedom - Susretit će se u sredini

petak , 28.12.2018.

DEDA JANKO










Click here: Sex sa dedom






Primijetila sam jednog mladog dečka da me dosta napadno gleda. Grickao sam , lizao gacice dok je ona samo stenjala i izdizala picku, nabijala mi se sama na na usta puna njene pohotnice… Svaki put kad bi jezikom micao gacice u stranu i tražio put u njenu vrelinu, osetio bi još jace taj opojni miris od kojeg mi se kurac krutio do bola. Baka je uzela sa police u kupaonici neki čudni produžetak i spojila ga na cijev od tuša.



sex sa dedom

Tako sam do sad uživala u tebi i u seksu s tobom, pa ne znam što ne bi napravila za tebe da uživaš. Nakon povratka s kupanja teme razgovora nisu dodirivale više seks, ali seks je bio u zraku. Ovako ce laske ici. Podiže mi levu nogu, pomeri je u stranu i nastavi da poluukrućenom karinom ravnomerno udara duž mojih usmina.



sex sa dedom

Gledao sam pornic sa bakom - Bio je opet sasvim tvrd. Sve je islo u moju korist, od samoce preko toga sto je trazila da zakljucam.



sex sa dedom

Malo sam, iskreno, i namrno flertovala sa njim, zabacivala kosu, prekrštala noge i gledala kako je ovaj dobroćudni udovac pomno pratio svaki moj pokret. Seao je pored mene, zagrlio me, poljubio u kosu i ruka mu je sa mog ramena skliznula prema mojim velikim sisama. Da li sam imala prava da se bunim? Počeo je da mi ispipava butine najpre nevino, a zatim sve jače i sada sam već shvatala u kom pravcu idu stvari. I ništa nisam mogla da uradim da to sprečim. Rešila sam da je bolje da se prepustim i prebrinem to, pa sam i ja njega počela da hvatam za njegov očigledno veliki kurac. Osećala sam njegov napaljeni starački dah na sebi i nije da mi je prijalo, ali sam se nekako osećala bezbedno. Deda jebe, kurac kida kao u incest pornicima Počeo da mi vadi sise iz bluze, a ja sam rešila da pokažem inicijativu, spustila glavu do njegovog šlica, otkopčala ga i spazila monstruma od dedinog kurca kakvog nisam očekivala! Strpala sam mator kurac u usta bez razmišljanja znajući da ću makar privremeno rešiti tako neke probleme. Isprva mu je bio poludignut i ogroman i prosto sam se plašila kakav će mu biti kad se ceo digne, totalno incestno ali briga me volim to jebanje volim taj sex! Zavrnula sam mu kožicu i otkrila sjajni glavić uprkos njegovim godinama. Lizala sam mu vrh kožice i uskoro mu se skroz digao dok je rastao kao testo u mojim kurvinskim ustima. Kada sam ga videla u punoj veličini nisam se više dvomila i želela sam da me jebe u pičku. Skinula sam brzo farmerice, tange sam ostavila, kao da sam znala da obučem najlepše koje sam imala, samo sam ih povukla na stranu i brzo na deka Boškovu kurčinu. Sišla sam sa njega, ponovo ga oblizala malo, legla na kauč na stranu i pozvala ga da legne pored mene i nabije mi ga u tesnu pičkicu duboko, što je i uradio. Jebao me je kao konj napaljeni dok sam ga pridržavala za kuk i bila začuđena koliko je vitalan. Uhvatio me je za gušu i zavalio mi jezik u grlo okrećući mi glavu dok me je cepa dedin kurac u ribicu i osećala sam vatru u stomaku koja me izjeda. Osećala sam da ću doživeti svoj prvi orgazam, što i jesam. Onda sam ustala, spustila glavu do deda Boškovog kurca najboljih pornica, stavila usne na krajeve glkavića i drkala mu kad mi je svršio u usta ostavljajući da mi sperma curi sa usana kao najgoroj porno kurvi. Znam, neki od vas će se pitati zašto sam to uradila i ne krivim vas, ali meni je prijalo i sada redovno upražnjavam perverzan sex, a kiriju ne plaćam, samo mu pomažem oko kuće, završavam školu i planiram da upišem višu poslovnu. Život me nije mazio, ali deda Boško apsolutno jeste.



BITAG: Sex blackmail sa isang model
Iako mi se na prvi pogled učinila totalno bez dlaka iz blizine su se vidjele nježne svijetle dlačice koje su prekrivale njezin brežuljak. Bojala sam se da ne utopim baku sa tim pičkinim mlazovima koje ne bi zaustavila ni puna kutija najdebljih tampona. «Ajde, stavi mi ga, pojebi me» rekla je i uhvatila ga rukom usmjeravajući ga prema svome otvoru. Znalo mi se desiti kada bi u kafiću ili disku vidjela nekog zgodnog dečka s kojim bi se htjela ševiti, da si moram otići u wc nagurati wc papir u gaće da mi se na odjeći ne vidi vlažna mrlja. Ali ako imaš kakvu nelagodu reci, neću se naljutiti ako me odbiješ. » «Onda lezi na krevet, moram se namjestiti u položaj. Sva sam se pretvorila u pičku. Meni je bio kao kamen, posebno sada, kada sam bio u toj zabranjenoj toploj rupici. Izvadila je i kutijicu nekog lubrikanta i sve to ostavila na noćnom ormariću. Otrgla se i otišla u toalet kafića u kojem su bili. Bakina soba, ležim u krevetu gol, masnoga kurca, nadraženog, bolje reći nažuljanog glavića, bolnog šupka. Tako mali ulaz sam vidjao samo kod klinki koje su par puta primile kurac u sebe.

[Hosteli beograd|Twoo upoznavanje ljudi|Sex mobitel]






Oznake: deda, jebe, djevojku, 18

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.