CVETA PROSTITUCIJA: Najviše kraljica noći u Baru i Podgorici - Lijepe djevojke

subota , 29.12.2018.

Info










Click here: CVETA PROSTITUCIJA: Najviše kraljica noći u Baru i Podgorici






Ona stvara 30 odsto bruto domaćeg proizvoda; sve ostalo je uglavnom posledica veštine da se dovedu turisti. Andrej veli da je už čas.



CVETA PROSTITUCIJA: Najviše kraljica noći u Baru i Podgorici

Duška popodne od 2 do 22. Javi se neki Andrej. Ovaj put : SARAJVSKA RAYA.



CVETA PROSTITUCIJA: Najviše kraljica noći u Baru i Podgorici

Info - Recimo da je reč o profesionalnim sponzorušama koje se koriste menadžerskim uslugama agancija koje imaju adekvatne veze.



CVETA PROSTITUCIJA: Najviše kraljica noći u Baru i Podgorici

Iz profesionalnih razloga, oni nisu bil spremni da javno govore o organizovanoj prostituciji u Crnoj Gori. Noćni klubovi, diskoteke, žurke po privatnim apartmanima, jahtama, hotelima... On kaže da problem niskobudžetne prostitucije, koja povlači seks trafiking, fizička zlostavljanja i druge oblike devijantnog ponašanja, nije toliko prisutan u Crnoj Gori kako se predstavlja u dielu javnosti. Bar kada je reč o poslednjih nekoliko godina. Naravno, te agencije su registrovane za namenu koja ne otrkiva glavnu, ili jedinu delatnost. Zvanično, one najčešće rade na angažmanima za fotomodele, manekenke i sl. Ali veze tih agencija sa tzv. I naš drugi sagovornik iz policije potvrđuje konstataciju kolege, o tesnoj povezanosti agencija za poslovnu pratnju iz Beograda sa elitnom prostitucijom na crnogorskom primorju. Nisu to nikakve go-go igračice, klupske plesačice, striptizete... Nije reč o devojkama koje neki makro sprovodi do klijenata. Ne, u pitanju je klasična poslovna pratnja koja u svojoj ponudi ima i onaj deo koji se ne može drugačije definisati do kao prostitucija. Te devojke, viskobudžetna klijentela mahom angažuje preko agencija iz Beograda. Razlog gotovo nesmetanog odvijanja ovakvog oblika prostitucije je u teškom dobavljanju dokaza. On tvrdi da je vreme prostitucije u kojem su prodavačice ljubavi bile devojke iz Moldavije, Ukrajine i Ruminije, ulovljene u klopku lokalnih makroa, bar na ovim prostorima prošlo. Možda toga ima negde na periferiji, na severu, u neuglednim noćnim klubovima i krajputaškim kafanama. On tvrdi da je forma prostitucije u Crnoj Gori o kojoj se najmanje govori, a koja ima sve elemente sofisticiranog organizovanog kriminala je tzv. Operativna saznanja govore da je i finansijski momenat u skladu sa opisanim nivoom. Primera radi, jedna poseta tri djevojke angažovane preko jedne beogradske agencije plaćena je 4. On dodaje da postoje saznanja da neke od poslovnih agencija iz Beograda, koje organizuju tzv. Recimo da je reč o profesionalnim sponzorušama koje se koriste menadžerskim uslugama agancija koje imaju adekvatne veze.



Ivana Selakov Bar Crna Gora
Otišao je i korak dalje, tvrdeći kako su upravo prepreke naša najveća prilika za rast i napredak. One crne sa 4 džepa. Za nešto više od dve decenije od raspada Jugoslavije, dug republika bivše zemlje porastao je sa 20 na 90 milijardi evra. Gledali neki film glumice Dijaz. Upoznao sam ovdje u Kičineru jednog, po nacijonalnosti Srbina, Željka Bandića. Rodoljub Radulović — Hoću da sletim na beogradski aerodrom, ali ne želim da mi odmah stavite lisice i da me slikate. U kratke sam lače od jutros. Naravno, te agencije su registrovane za namenu koja ne otrkiva glavnu, ili jedinu delatnost. Radulović je bilo veoma blizak prijatelj sa pokojnim Draganom Dudićem — Fricom, koga su trojica svedoka-saradnika označila kao glavnog Šarićevog čoveka.

[Kako zaraditi pare na instagramu|Kako napraviti profil na Pinterestu?|Veza brak dijaspora]






Oznake: info

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.