favorit kladionica

petak , 04.06.2021.

U kladionica kompaniju, koja do jula 2020 je zvala", je osnovana u 2010., je jedan od osnivača favorit kladionica
Prema našem godišnjem pregledu, ona je na 11.mjestu od svih kladioničarskih kompanija u smislu priznanja među ruskim igračima.
U 2020, kladionica osvojio Priznanje Međunarodnog Republike Bjelorusiji u oblasti sportski i Kladjenje u kategoriji "Najbolji admiralski Brod Kluba".
Jedna od karakteristika ovog kladioničara je sposobnost da se kladi na bingo (specijalni živi proizvodi).
Kompanija sarađuje sa Sve-ruski Odbojku Federacije, ruski Košarku Federacije, kao i sa fudbalskog kluba: "Ufa", "Ural", "Orenburg" i Tula "Paljevine". U novembru 2020, Vladimir Stognienko, komentator i glavni urednik od Okko Sport, postao kladionica je ambasador.
Ponude za odabir
Pre hrista nudi opklade na više od 30 sport, uključujući esports (Kontra Napad, Lige Legende, Dota 2, Straza, StarCraft i virtualni nogomet). Ima oko 270 odabira za fudbalske utakmice. Obratite pažnju na široku lepezu kombinovanih oklada (na primer, pobeda jednog od timova se suši). Nema mnogo klađenja na statistiku — uglovi i indikatori pojedinačnih igrača.
Prosječna marža za okladu prije početka te manifestacije je 5%.%


Live
Malo je opcija za klađenje tokom meča. Za jednu nepopularnu fudbalsku utakmicu, tokom manifestacije se može dati od 5 do 20 opcija po pitanju klađenja.
Prosječna marža uživo-5.5%
Minimalne i maksimalne ponude
Minimalni iznos opklade je 10 rubalja; maksimalni ulog je ograničen za svaki ishod pojedinačno.
Maksimalna stopa dobitka u opkladi je 10.000.
Maksimalna pobjeda je 10.000.000 rubalja.
Maksimalna količina povlačenja u jednom trenutku je 100.000 rubalja.
Specijalni funkcije
U pre hrista, možeš prilagoditi kladim ("kladim se da urednik"), ako je izdao prije početka utakmice, i na događaj još nije počeo. Na primjer, odlučili ste igrati za Interovu pobjedu u meču protiv Milana, ali ste se predomislili kad ste vidjeli početne crte. Iskoristi urednika oklade i promijeni ishod u pogodniji. Važno je: novi koeficijent mora biti isti ili viši.
Porez na dobitak
Prema postojećem zakonu, količina dobitka do 4000 rubalja inkluzivna (jednom godišnje) nije podložna oporezivanju. Kompanija odbija porez na povlačenje ako je dobitni iznos jednak ili premašuje 15.000 rubalja. U slučaju podizanja do 15.000 rubalja, klijent plaća porez nezavisno.
Porez na prihod pojedinaca ima standardnu stopu od 13% stanovnika Ruske Federacije. Da platiti porez, moraš je dostaviti lične porez izjava Federalnom Poreske Službe za April 30 godine, nakon godinu dana isplate dobitak u kladionica je uredu. Morate platiti porez proračunat u deklaraciji najkasnije 15. Jula. Podnošenje deklaracije o prihodima nezavisno daje igrač.
Možete više čitati o oporezivanju dobitaka u p.n. e. u našem posebnom materijalu.
Registracija u BC
Za početak, napravite račun: unesite broj telefona i lozinku na posebnom polju (prvo klikanjem na "registar", top right).
Koristiti usluge kladioničara, potvrditi tvoj identitet na bilo koji od dva načina.:
1. Slika prva i druga stranica vaš pasoš, pisati danas datum sljedeći da to postavi dokumente na sajt, i onda operater će vas kontaktirati da potvrdi identitet.
2. U jednom od PPS (potreban je originalni pasoš).
Glavne karakteristike ureda
Godina Fondacije 2010
Licenca Federalne porezne službe Ruske Federacije
Mobile app no
Bonus do 100.000 rubalja
Minimalna ponuda je 50 rubalja
Sweepstakes no
Mobilna verzija je dostupna
Dostupno je video prijenos šibica
Prosječna margina 5%
Onlajn ćaskanje je dostupno
Maksimalna isplata je 3.000.000 rubalja
Maksimalan koeficijent je 1000.
Smotaj

Bonusi i unapređenja
Klađenje kompanija nudi novim klijentima da udvostruče svoj prvi depozit. Treba naglasiti da je bonus jednak iznosu od prvog depozita. Maksimalan bonus iznos je 100.000 rubalja. Da biste mogli da povučete novac, morate da se kladite na iznos koji premašuje prvi depozit do 15 puta. Prebrojani su koordinatori i ekspresni vozovi s koeficijentom događaja od 1,80. Možete pročitati više o uvjetima promocije ovdje.
Igrač može dobiti i do 2% gotovine u sportskim klađenjima i živim proizvodima. Keš se plaća svakog četvrtka (za prethodnu sedmicu). Puni uvjeti promocije se mogu naći u našem specijalnom materijalu.
Ekspres dana. Svaki dan, pre hrista čini pet express vlakove od popularna događaja, množenja konačni koeficijenta od 1.25.
Kompanija također nudi povećanje koeficijenta vašeg Ekspresa na 100%. Svi detalji i Uvjeti bonusa mogu se naći ovdje.
Depozit
Možeš da podigneš svoj betbum račun koristeći Visu, Mastercard, Visa Qiwi novčanik, i jandex.Sustavi plaćanja novca.Novac"; putem mobilnih operatera MTS, Beeline, Megafon i Tele2; branded Qi terminali; Apple plaća.
Minimalni iznos depozita je 100 rubalja za sve metode.
Maksimalan iznos depozita je 100.000 rubalja.
Svi depoziti su odmah uplaćeni na račun igre.
Kompanija pokriva troškove prijenosa klijenata (kad se plaća iz trgovine mobilnim preduzećima postavljaju vlastite granice).
Povlačenje sredstava
Sredstva s računa za igru mogu se povući uz pomoć vize za sisteme plaćanja, Mastercarda, Visa Qiwi novčanika, " Yandex.Novac"; na račun mobilnih operatera MTS, Beeline, Megafon, Tele2; prijenosom na bankovni račun.
Minimalna količina povlačenja za sve metode je 100 rubalja.
Maksimalan iznos za kartice, Visa Qiwi novčanik, " Jaandex.Novac " i transfer banke — 100.000 rubalja, za mobilne operatere-15.000 rubalja.
Sredstva se povlače u roku od 48 sati. Međutim, u izuzetnim slučajevima, isplata dobitka traje i do 60 dana.
Nema provizije od ureda kladioničara.

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.