Viber podesavanja - Stvarne djevojke

utorak , 25.12.2018.

Mob&IT










Click here: Viber podesavanja






Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije vesti. Opcija All označava sve vaše kontakte, opcija Viber Out označava mogućnost da zovete i osobe koje nemaju Viber, ali prije toga morate napuniti račun kreditom, znači doslovce uplatiti novčani iznos karticom na svoj Viber account. Štedite memoriju telefona Glasovne poruke koje se razmenjuju preko četova na Viber-u automatski se čuvaju u telefonu, čime se opterećuje memorija, a vi često toga niste svesni.



viber podesavanja

Ime Portal je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. Ako koristite Ubuntu, Debian ili neku drugu Linux distribuciju, instalaciju Vibera za vaš sistem možete pronaći na ovom linku:. Sada klikom na ikonicu osobe ćete imati tri opcije: Viber, All i Viber Out. Unesite kod koji ste dobili SMS-om.



viber podesavanja

Kako podesiti parametre za mobilni internet? (VIP mreža) - Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Mobilni internet je danas dostupan skoro svima, pogotovu za postpaid korisnike.



viber podesavanja

U okviru aplikaciji kliknite na Hamburger ikonu tri crtice kako biste došli do podešavanja. Nakon toga, kliknite na Media pa štiklirajte Restrict data usage. Ako niste znali, Viber je pre nekoliko meseci omogućio Mega poruke koje mogu da sadrže do 7 hiljada znakova! Više o tome možete pročitati. Sada možete da šaljete ogromne poruke. Ova popularna aplikacija omogućava i slanje dokumenata, prezentacija arhiva i drugih fajlova preko četa. Ovo je relativno nova opcija o kojoj smo pre nekoliko meseci takođe. Ovaj trik će se dopasti mnogima — Viber omogućava brisanje poslatih poruka! Sve što treba da uradite jeste da otvorite konverzaciju u kojoj se nalazi poruka, pritisnete i zadržite poruku koju želite da obrišete. Nakon toga, u novom prozoru treba da kliknete na Delete for myself vaša kopija poruke ili Delete for everyone sve kopije. Vajber omogućava i slanje poruka koje se same brišu! Za ovo će vam biti potrebna aplikacija koja se naknadno instalira. Ova popularna aplikacija nedavno je predstavila i svoju koju možete instalirati i igrati kada vam dopisivanje dosadi. Reč je o igri. Vajber možete koristiti i na desktop računaru. Ključna funkcija unapređene desktop verzije je slanje dokumenata. Ukoliko želite da saznate kako da instalirate ovu verziju ali i sve ostale detalje u vezi sa njom, to možete učiniti klikom na. U okviru aplikacije možete pratiti i javne četove. Jedan od popularnijih čatova u Srbiji je i Javni čat. Vajber je pre nekoliko meseci korisnicima u Srbiji omogućio korišćenje aplikacije na srpskom jeziku. Više o tome možete pročitati. Čekamo vaše komentare ispod vesti i na , i.



Kako staviti slika neka na pozadinu na viber
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Baš kada radimo nešto bitno na telefonu ili nekome nešto pokazujemo, može iskočiti poruka koja će prekriti ceo ekran, otključati ga i učiniti poruku svima vidljivom. Ako niste znali, Viber je pre nekoliko meseci omogućio Mega poruke koje mogu da sadrže do 7 hiljada znakova! Prva opcija označava osobe u vašim kontaktima koje imaju instaliran Viber. Sve što treba da uradite jeste da otvorite konverzaciju u kojoj se nalazi poruka, pritisnete i zadržite poruku koju želite da obrišete.

[Pusenje kurca oglasi|Sexy shop osijek|Mudre izreke o poslu]






Oznake: kako, podesiti, parametre, za, mobilni, internet, vip, mreža

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.