math_baby's blog

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
math_baby's blog
Razmisljanja o svijetu softvera

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor

Sorry, your browser is not Java enabled, you will not be able to chat.

25.07.2005., ponedjeljak

Prate li americke sigurnosne sluzbe naseg linux-moderatora? Ako ne, trebale bi!

Dragi forumasi, posjetitelji "Naprednih tehnologija"!

Vec vise puta smo se svi zajedno imali prilike uvjeriti u to "kako dise" nas "kolega"-forumas i linux-moderator, koji je vec u vise navrata izjavljivao da je Amerika sama sebi srusila twinse, da je Osama Bin Laden Americki spijun i da se nasi dragi muslimanski fanatici koji dizu tornjeve i podzemne zeljeznice u zrak "samo brane" od sveprisutne "americke najezde" (a kako nemaju oruzje kao drugi, onda su prisiljeni terorizmom se boriti za "svoja prava"). Ovu "teoriju" o "nevinosti" islamistickih fanatika podrzava i AxMi, drugi po redu islamisticki fundamentalist na ovom forumu (zovem ga tako jer je uvijek i u svakoj prilici opravdavao sve akcije koje su poduzimale Al Quaida i slicne "organizacije").

Sada vas ja pitam: nas linux-moderator je u Americi i tamo na sveucilistu predaje americkoj mladezi (od kojih su neciji ocevi imajke mozda i poginuli 11. rujna u teroristickom napadu!), i svi ti studenti mogu bez puno truda naci na internetu podatak da nas linux-moderator govori kako je Amerika teroristicka zemlja i kako su oni sami sebi digli twinse, itd itd, i slicne besmislice. Naravno, amerika je u strahu od novih napada islamistickih fanatika i bilo bi zaista neobicno da nas linux-moderator nije u americi po d "paskom" sigurnosnih sluzbi koji motre svaki njegov korak! MIslim, bilo bi suludo da nije, buduci da je potpuno jasno da taj tip o americi misli sve najgore, zeli njenu propast i implicitno velica teroristicki pokret koji zeli unistiti zapadni nacin zivota (da, i open-source je takodjer jedna od ideja koji razaraju samo tkivo zapadnjackog drustva!)
Stoga vas pitam: sto mislite, je li nas linux-moderator pod nadzorom americkih antiteroristickih sluzbi (tim vise, sto ga, sjetimo se, na dan napada u Londonu nismo mogli ni cuti ni vidjeti na ovom nasem forumu!)? A ako nije pod njihovim nadzorom, sto mislite, bi li trebao biti? Jer, pazite: radi se o po americko drustvo potencijalno vrlo subverzivnom "elementu", i bilo bi pravo cudo da ga sigurnosna sluzba vec ne "tretira" na odgovoarajuci nacin...

- 17:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>