mateO'

19.03.2012., ponedjeljak

Njihov grijeh,njihov preveliki grijeh

Svijet u kojem se nalazimo milom ili silom , svaki dan iznenadi me stravičnim , bizarnim , odvratnim ili krajnje neobičnim vijestima.



Slično je bilo i ovih dana.Između silnih katastrofa ne znam o kojoj bih prvo nešto rekao. No ono što znam je to da svaka ima svoju odvratnu točku. No to je već postalo normalno , kad bi mi na televiziji prikazali nešto pozitivno mislim da ne bi znao kako reagirati.


-Ne sagriješi bludno-

Prvo ću izdvojiti meni najodvratniju vijest o kojoj sam nedavno i pisao . To je naravno tko drugi nego glavni kreten klipa ''Kony 2012'' Russel. Vjerujem da je većina zemljaka skontala da je riječ o američkoj zajebanciji , i da je video klip samo prikazan kao čedan i brižljiv, no suština svega je američko prokletstvo. I onda vam na televiziji, istog tog najvećeg borca za rješavanje pitanja nevidljive dječice prikažu u akciji ''drk drk'' desnicom ili ljevicom ko od majke rođen na javnoj površini pijan nadrogiran i tko zna što sve ne .
Navodno su ga priveli ti njihovi plavci i slučaj rješen. Pitam se hoće li ovaj klip ''drk drk'' pokazati svom sinčiću i objasniti mu '' vidiš sine ovo je tata malo sam retardiran , ne koljem djecu nego se igram sa ''Dickom''.
Tata baš si ljigav!.

-Ne ubij-

Preko noći , zemlja ljubavi pretvori se u zemlju krvi i meda, ali bez meda.Šokiran sam stravičnim pokoljem ispred židovske škole u francuskoj I opet židovi u priči o ubijanju i nečasnim radnjama. Gdje će kolo bez klokana.No naravno sve to više nije bitno , najbitnije je to da je šef države ostavio sve obaveze i uputio se na mjesto zločina , vjerojatno da uzme otiske ili možda fotkicu tko zna

-Ne poj*** tuđeg ženidbenog druga-

Hororčina u Ukrajini , trn u oko bacila mi je ona informacija , da su jadnu djevojku silovali , davili, i zapalili bolesni sinovi i nabilguzonje vladinih dužnosnika. Stvarno je istina to da čim imaju paretina za guzicu brisati, misle da su Boga uhvatili za bradu. Jaranima se malo digo , i umjesto da su potražili nekakav jeftini kupleraj sa jeftinim ''davačama'' , toga barem u Ukrajini ima na izvoz oni se prihvate jadne djevojke i ni krivu ni dužnu izjebu i zapale.

Ovakve vijesti i priče postale su prečeste . Dokle će bolesnici slobodno šetati kuglom zemaljskom i radit sva ta čudesa. Nadam se da ću naći odgovor na ovo pitanje, ako me u međuvremenu ne pretekne vijest o nekakvom pedofilčini ,tko zna?.

-Oprosti im jer ne znaju što čine-


- 20:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

Najdraži citati

Posjete