Dobre vode crna gora slike - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Smeštaj: Dobre Vode, Crna Gora










Click here: Dobre vode crna gora slike






Kompletan pansion kao i Maja Lid... Ako ste sa porodicom, obavezno idite u hipermarket Laković koji se nalazi u Baru i tamo nakupujte sve što je potrebno... Moguće je organizovanje prevoza po dogovoru.



dobre vode crna gora slike

Doduše, svaka kuća ima cisternu za vodu pa možete biti uvereni da nestašice vode neće biti. Napominjemo da ne možemo biti odgovorni za ispravnost cene i usluge koje su istaknute na sajtu, pa Vas molimo da detalje kontaktirate direktno sa oglašavačima. Sva prava zadržana 2018.



dobre vode crna gora slike

Smeštaj: Dobre Vode, Crna Gora - Pršuta im je skoro pa džabe btw...



dobre vode crna gora slike

Ani Apartmani Ani Apartmani se nalaze u Crnoj Gori poznatioj kao Montenegro u gradu Baru, tačnije 8 km od centra grada Bara i 15 km od grada Ulcinja, u naselju zvanom Dobra Voda. Ani Apartmani su udaljeni od mora 100 metara a od glavnog magistralnog puta, koji spaja čitavo crnogorsko primorje takodje 100 metara. Kuća je kategorizovana sa tri zvijezdice. Od ovih tri plaža Veliki Pijesak je najveća i najposjećenija plaža. Na plaži se nalaze brojni restorani, kafiterije, slastičare, prodavnice i brojni noćni klubovi. Preko dana plažu posjećuju turistički brodići sa kojima možete obići i udaljenije plaže na crnogorskom primorju i razgledati ljepotu crnogorske obale. U Crnoj Gori možete doći preko dva aerodroma, udaljenost od kuće do aerodroma u Podgorici je 50 km a do aerodroma u Tivtu 60 km. Do grada Bara možete doći i autobusom čija je glavna stanica udaljena 8 km a lokalna 250m od kuće ili vozom čija je glavna stanica udaljena takodje 8 km. Moguće je organizovanje prevoza po dogovoru. Izdavanje Ani Apartmana je moguće tokom cijele godine, a rezervacija putem telefona je obavezna.



Zenska Skrivena Plaza Ulcinj - Ladies Beach Ulcinj - Crna Gora Montenegro Promo HD
Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Objekat se nalazi na 10km od grada Bar-a ka Ulcinju. Kuća je kategorizovana sa tri zvijezdice. Ono što je važno jeste da NE PIJETE VODU sa česme, a u kafićima pijte isključivo flaširanu vodu! Cetiri stana na raspolaganju. U Crnoj Gori možete doći preko dva aerodroma, udaljenost od kuće do aerodroma u Podgorici je 50 km a do aerodroma u Tivtu 60 km.

[Ljubavna poezija|Oglasi za upoznavanje u sarajevu|Upoznavanje ljudi online]






Oznake: Dobre, vode, crna, gora, &, letovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.