srijeda, 04.01.2023.

Mi moremo, la la la la




Imamo četiri hrvatska para u zatvoru u Zambiji. Tri u muškom zatvoru i 5 u ženskom zatvoru. Zbog krijumčarenja djece iz Konga. Budući da je ovaj jedan muški Noah Kraljević u ženskom zatvoru skupa sa „his wife“ Ivona kraljević, bar se mogu međusobno tješiti. Biti će da je samo u dokumentima označen muški spol, a dokaza za to nije bilo kad su ga zambijci skinuli.

Probajmo sad vizualizirati ( ja inače ne koristim tuđice, ali me onaj @kupus zna izluditi sa njegovim „jebate riči“ ) da je u zatvoru završio član benda od muža neke HDZ-ove saborske zastupnice. Orilo bi se jače nego kad je zbor ratne mornarice Sveti Juraj zapjevao „Lijepa li si“ na dočeku naših vatrenih. I još da je žena od toga uhapšenog iz benda zaposlena u Ustavnom sudu. Isto uhapšena. I da je vijećnik stranke M.Bandić 365 isto uhapšen u Zambiji i da se kao vijećnik ipak nalazi u ženskom zatvoru u Zambiji, iako mu u papirina piše da je muško. Milana Bandića bi inkolpalo da je kojim slučajem živ.

Ovako nitko ništa ne pita ni saborsku zastupnicu Ivanu Kekin, ni Tomaševića iz možemo. Ko će ga znati je li tu bilo kakvih potezanja veza za dobijanje dokumenata, je li Kekinova znala tko je sve išao u Kongo. Zna li Tomašević išta. Je li Azra dobila otkaz kao zaposlenica Ustavnog suda?

Evo uhapšenih:
Damir i Nadica Magić uhićeni su s Beatrice Magić starom godinu dana i tri mjeseca, Zoran Subošić (gitarist Hladnog piva) i Azra Imamović Subošić (zaposlenica Ustavnog suda) uhićeni su s Mariellom Kalinde Imamović Subošić starom tri godine, Ladislav i Aleksandra Peršić uhićeni su s Konom Asnate Peršić starom tri godine, a lezbijski par Noah (vijećnik stranke Možemo na Trešnjevci) i Ivona Kraljević uhićeni su s Jean Val Kraljević starim tri godine.

Inače, Noah Kraljević rođen je pod imenom Dalija Pintarić, no s vremenom je promijenio ime u Noah Pintarić, a zatim u Noah Kraljević.

- 16:21 -

Komentari (24) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Linkovi