petak, 09.12.2022.

Idem se nervirat







Hvala vam u ime djece za koje donirate i sredstva i svoje vrijeme da bi im donijeli osmjeh na lice. Jer, samo dresovi hrvatskih nogometnih reprezentativaca s utakmice Lige nacija protiv Danske prodani su za 31.919 eura na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce.
Hvala van u ime djece i njihovih roditelja koja će krenuti vašim stopama i izbjeći zamke droga.
Hvala u ime ugostitelja koji će za vrijeme odigravanja utakmica trljati ruke zbog povećanog prometa. Više onog ne fiskaliziranog, nego onog fiskaliziranog.
Hvala u ime vlasnika apartmana koji će zahvaljujući kockicama naših igrača i navijača imati svoje apartmane popunjene. Jer za Hrvatsku mnogi i zbog njih znaju.
I moglo bi se tako u ime mnogih zahvaljivati.
Ti samo igraj moja Hrvatska. Dajte najbolje od sebe, pa makar rezultat bio najgore vaše izdanje ikad.
Ako budemo tužni zbog poraza, radovat će se na drugom kraju svijeta. Tako mora biti.
Baš kao što će većina Europe biti okupana svjetlima, a u Ukrajini će biti po podrumima bez svjetla i vode, sretni da su još jedan dan izvukli živu glavu na ramenu. A tako ne mora biti. Kao što ni kod nas , ne baš tako davno, nije moralo biti .
Već sam i ja i mnogi na vas ponosna. Mala zemlja velikih sportskih uspjeha. Ponosna Hrvatska. Sa puno nepravdi kao i diljem svijeta. A ponos? Ponos se ne može kupiti na policama trgovina. Ni za lipu, ni sto, ni tisuću kuna. Ni na poklon ga se ne može dobiti. Ali vrijedi bogatstvo. I možda ćemo jednog dana biti ponosni zbog sve manjeg siromaštva, kao što smo ponosni da smo u svjetskom vrhu po doniranim organima, I vjerujem da možemo skupiti novce brže od bilo koje bogate zemlje, pogotovo kad je pomoć potrebna našim malim, bolesnim stanovnicima.
I tu bi se moglo nabrajati….

Igraj moja Hrvatska……


https://www.instagram.com/direct/t/340282366841710300949128144900466270748/

- 15:10 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Linkovi