utorak, 02.02.2021.

Dan žalosti u Šibeniku

Dan žalosti u Šibeniku. Pet obitelji zavijene u crno i vjerojatno bi se svih svojih milijuna odrekli da su znali što će se dogoditi. I opet rasprave o nerazumnim građanima koji podržavaju nasilje i kuknjava sudaca i stečajnih upravitelja. Sutkinja Bajlo nije nikad vidjela da se netko tako dobro slagao u sudnici kao ubojica Koloper i ubijena stečajna upraviteljica Danek.

„Povodom tragičnih događaja u Šibeniku i Vodicama, Udruga hrvatskih sudaca (UHS) i Hrvatska udruga stečajnih upravitelja (HUSU) skreću pozornost hrvatskoj javnosti na atmosferu linča i stalnog omalovažavanja rada sudaca i stečajnih upravitelja, čime se stvara kako nesigurnost ljudi koji obavljaju sudačku i stečajno upraviteljsku dužnost, tako i nepovjerenje i nesigurnost građana u institucije Republike Hrvatske, što može ponovno dovesti i do ovako tragičnih događaja“

E pa dragi moji, hrvatski građani ne podržavaju ubojstva, ali ne podržavaju ni vaš rad. Ne omalovažavaju građani rad sudaca i stečajnih upravitelja već to činite vi. Vrijeme je da shvatite da u vašim postupcima nema ni pravde, ni poštenja i u krajnjem slučaju ni poštivanja zakona koji je u nekim svojim odrednicama nakaradan
.
Nakon tragičnih događaja izuzet će se sva dokumentacija jer je vidljivo da su svi ubijeni u poslovnim vezama sa ubojicom.
Svaka malo informatički pismena osoba može doći do podataka koji su možda bili okidač za višestruko ubojstvo. Pa je tako nekretninu ubojice kupila Firma Boxkor Pere Kordića. Ta firma nema zaposlenih, u 2018- godini imala je 23,00 ( dvadest tri kune ) . a 2019. godine 82,00 ( osamdeset dvije kune ) prihoda. Gubitak za 2018 – 107.441,00 kn, za 2019.godinu – 87.658,00 kn. Pa je tako financijski potkovana firma kupila nekretninu B. Kalopera za 1.565.500.00 kn. I ubrzo je prodao ubijenom Toniju Šparadi, vlasniku firme „Sabirač“. Važno je napomenuti da je ovlašteni sudski vještak nekretninu procijenio na 6.262.000,00 kuna. U četiri zakonom propisane dražbe nekretnina se na četvrtoj dražbi prodaje sa početnom cijenom od 1 kune?!?!. Prodaja je značila da Kaloper više nema nekretninu, nema ni novac, jer OTP banka ima založno pravo veće od ovog iznosa, pa je banci i dalje dužan. Isti taj Pero Kordić kupio je i nedovršenu građevinu R.Sinovčića 2018. godine kada joj je cijena pala sa 28 na 7 milijuna kuna. Poslovne prostore iznajmljivao je preko svoje firme KorBox. Ta bar ima 4 zaposlenih.

Pa je tu i Tedi Slamić koji je prijavio tražbinu od 111.495,22 kn, ali je ta tražbina osporena zbog sudskog postupka u tijeku. Tek se trebalo razriješiti je li Metkol dužan Djelu od ubijenog Tedija Slamića ili nije. I tako možda ??? umjesto da žive i puste druge da žive ( jer prostora je sigurno bilo i za Djelo i za Metkol ) ostaju milijuni, mrtvaci i ožalošćene obitelji.

Ostaju ista pravila igre hrvatskog stečajnog ruleta. Nenormalni građani koji podržavaju ubojice i normalni suci i stečajni upravitelji. I tisuće firmi bez zaposlenih,bez prihoda sa gubicima, koje kupuju i preprodaju. Do nekog novog dana žalosti. Jer nema poštenja i nema pravde.

- 18:04 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Linkovi