If You Pour Salt On A Snail, A Lot Of Scientific Stuff Happens

utorak, 21.06.2005.

Krumpir

Back In BlackNisam znala cime da impresioniram Brusa, pa sam odlucila kuvat.
Racunala sam da ce to bit sasvim dovoljno.
Uostalom, koliko tesko moze biti napravit recept iz kuharice??
Nakon pomnog prelistavanja iste, odlucila sam da je najbolji put do Brusovog srca i totalne impresioniranosti sa mnom kroz krumpir i meso.

Meso je bilo lako.
Krumpir ne.
Bio je to turbokompliciran recept s rijetkim zacinima i mirodijama te kulinarskim procedurama koje su zvucale kao srednjovjekovne metode za mucenje.
Nakon par sati preznojavanja u kuhinji, konacno sam servirala remek djelo Brusu, Cimeru i meni.

Meso je bilo dobro.
Krumpir ne.
Nadala sam se da nitko nece nista primjetit te da ce svi bit pristojni. Cimer uvijek pojede sve sto ja skuham. Doduse, krajnji domet njegovih kulinarskih podhvata je riza s ketchupom.

Prvi se oglasio Brus: "Jel, Marisi, sta s' ovo stavljala u krumpir? A?"
To je jedva docekao Cimer koji se odmah pridruzio: "A i zilav ti je, brate. Ne meres ga ni gutat ni zvakat."
Potom su oboje uglas zakljucili: "Ja cu ovo ostavit. Nista ne valja."

Ja sam tiho gurkala svoje egzoticne krumpire na tanjuru i smisljala novi nacin impresioniranja.

- 16:01 - Komentari (29) - Isprintaj - #