26.04.2005., utorak

Borba za stolicu u repki i još ponešto

Daj to zlato! Tko se spremio, spremio! Ovoga vikenda treba izboriti mjesto u reprezentaciji. Seniori će sastavljati posade za prvu regatu Svjetskog kupa u Etonu, juniori za Munchen, a mlađi juniori za regatu Olimpic hopes u Brnu. Trke za reprezentativnu rolu održat će se u petak, a u subotu i nedjelju na Jarunu se održava Otvoreno prvenstvo Zagreba - Inter City Regata ili, po veslački, prvosvibanjska (prije prvomajska).

Mario će u petak voziti skif, dok je za regatu prijavljen u skifu i dublu sa Lenkom Dragojevićem. Ovdje su zbirne prijave za regatu.

Što se vijesti izvan staze tiče, Osječani su posljednjih tjedana aktivni na webu. Stanko Brođanac se posvađao sa motornom pilom i pritom izvukao deblji kraj. Prepiljeni mišić lista na nozi zaljepio ga je za krevet. Suočen sa kroničnim viškom slobodnog vremena Stanko je odlučio redizajnirati stanice najbolje hrvatske veslačice, svoje supruge, Mirne Rajle Brođanac. Kako mu ide pogledajte i sami. Eh da, ovdje. Stranica je jednostavna, brza, pregledna i puna sitnih trikova... Ocjena 9/10. ;)
Druga strana medalje stranice su VK Iktusa. Joj. Što reći o tome? Pa da bi lakše shvatili napravit ću usporedbu: to bi bilo nešto kao prijaviti veslača da u školskom skifu vesla u seniorskoj konkurenciji, recimo, Croatia Opena. Ne pretjerujem. P.s. Baš me zanima kako će na engleski prevesti sekciju 'naše dike' na glavnom izborniku. Ocjena 1/10. I sa Drave stiže još i blog koji se zove Iktus. Zadnjih dana se slabo bavi veslanjem, ali nije loše. Ocjena 5/10.

A.V.
- 21:12 - Komentari (1) - Isprintaj - #

  travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Nikola Bralić - Coach

Lenko Dragojević - Kamerman
(zbog odličnog pregleda svih staza za vrijeme utrke. hoćeš lijevo, hoćeš desno. AKA ribar s korčule)
Vito Čavrlj - Rovokopač
(na utrci seniorskih četveraca skul povećao dubinu Jaruna za cca 1 metar u prosjeku. izvadio mulj i istukao soma juru veslom po glavi)

Petar Lovrić