14

četvrtak

lipanj

2018

Korupcija i mito, Hrvati sve lošija nacija

Molim Vas da ovaj blog uzmete jako ozbiljno, jer se ne šalim, nisam nimalo satirična.
Počevši od malog čovjeka do onih u vladi; ova je država trula.
Kafići se pune svakojakim švercerima, dilerima i prevarantima koji ne pitaju za moral i etičnost.
Sve to dolazi iz istočnih zemalja, pravi Hrvati su korumpirani od takvih koji imaju pun novčanik (a stekli su ga prevarama i švercom). Droga se stavlja u pića, zato neki kafići imaju promet, drugi ne.
Policija je korumpirana, pa čak i poštari.
Što više očekivati....ovdje vlada kurvanje, droga, copranje, potkupljivanje....praaavi facking balkan!
Ne trebaju nam još i izbjeglice....
Ovdje pravi radnik ili crkava od posla i maltretiranja doktorovih sinova i kćeri, kurva koje su došle na bolju poziciju, pa te j... u mozak dok radiš kako treba ( jer se boje da ne preuzmeš njihovo mjesto...) ili je prisiljen otići van jer dobiva otkaz ali ne zbog viška radne snage nego zbog onih koji ne rade ništa pa je firma u banani pa mora smanjiti "troškove poslovanja".
Ovdje se ne cijeni čovjek i njegovo dostojanstvo; jer oni pošteni najgore prođu.
Ovdje si nitko i ništa ako nemaš tatu doktora, ili nekoga na državnoj poziciji....
Ovdje je zakon korupcije, jačeg, kao u srednjem vijeku.
I što će nam uopće stranke i politika, kada se politika ne pomiče s mjesta.
Žalosno je što je tako. Ali možemo promijeniti i mi nešto.

Možemo prijaviti svakog za koga sumnjate da izrabljuje nacionalni dohodak; često mijenja zaposlenike( čime si stvara poticaje od države), sumnjate na davanje alkohola maloljetnicima ( zamislite što on čini mozgu djeteta, a još ako je droga u njemu), sumnjate na nepravilnosti u nabavi pića u kafićima ( državni inspektorat je za to nadležan), sumnjate na korupciju kod zapošljavanja, na bilo kakav prekršaj radnog prava ( zašto bi se strane trgovine/firme punile novcem nauštrb nas običnih radnika). Dakle, za sve na što sumnjate su nadležne državne inspekcije koje su odgovorne i jednim e-mailom prijavite određenog poslovnog subjekta, nakon čega tražite odgovor na Vaš e-mail. Ne bojte se jer prijavu možete napisati anonimno, ako mislite da bi Vam mogla naškoditi. Jer naravno svaki takav ima zaklon negdje.
Samo tako ćemo iskorijeniti ovu trulu državu i ostati će bolji ljudi na odgovornim mjestima, nadam se. Svaki takav će dobiti kaznu koja će ga financijski opametiti da ne proba to opet, ako vidite da radi ponovno; budite ustrajni.
Lp

Oznake: novosti, korupcija državnih službi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.