Komentari On/Off
  prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

sve o sestrama olsen, ali nesto i o mom zivotu

Linkovi



dizajn by:kaonekidizajn.blog.hr







Mary-Kate and Ashley Olsen - Mary-Kate& Ashley Olsen - Blog.hr






































<$NaslovPosta$>







<$SlikaTekst$>





<$TekstPosta$>










- <$VrijemePosta$> -
Komentari (<$BrojKomentara$>) -
Print -
#





  • <$TekstKomentara$> (<$AutorKomentara$> <$DatumKomentara$> <$VrijemeKomentara$>)






















  • četvrtak, 27.12.2007.

    Mary-Kate and Ashley Olsen

    Blizankinje su prošle puno toga u životu,Mary-Kate and Ashley Olsen udružile su se spisateljicom Jessicom Weiner u pisanju kolumne na web stranici dotične autorice. Jessica Weiner izjavila je kako je bila oduševljena kada su je blizankinje pitale mogu li joj pomoći u stvaranju kolumne "Prave djevojke, Pravi savjeti". Slavna spisateljica je dodala kako su Olsenice savršene za ovu kolumnu.
    Jedna od Olsenica je bolovala od anoreksije!Evo osnovnih podataka i zanimljivosti o Olsenicama: Rođene su 4.06.1985. Ashley je starija 4 min od Mary-Kate. Ashley je desnoruka, a Mary-Kate ljevoruka. Nikad se ne svađaju, samo ponekad oko toga koja je slavnija. Imaju mlađu sestru Elizabeth, i starijeg brata (ne znam ime). Mary-Kate obožava jahati dok Ashley radije igra košarku. Jedna tužna vijest o Mary-Kate: Završila je u bolnici zbog anoreksije, a na TV-u su prikazali njenu sestru Ashley kako plače odjevena u crno.

    Vraćaju se najpoznatije blizanke- Najpoznatije hollywoodske blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen, koje pamtimo po ulogama u humorističnoj seriji »Puna kuća«, vraćaju se u kinodvorane s filmom »New York Minute«. U filmu, koji se u petak počeo prikazivati u američkim kinima, blizanke glume blizanke Roxy i Jane koje putuju u New York. Jane da bi održala govor koji bi joj mogao donijeti prestižnu školarinu za studij, a Roxy da bi »uvalila« svoju demosnimku grupi Simple Plan na snimanju njihovog novog spota. Stvari se zakompliciraju kada sestre slučajno postanu umiješane u ilegalnu trgovinu kompjutorskim čipovima, zbog čega postaju mete prerevnog policajca, a usput su optužene i za krađu senatorovih pasa. Film dolazi neposredno prije njihovog 18. rođendana (13. lipnja), što je njihov prvi kinoprojekt nakon 1995. kada su kao devetogodišnjakinje glumile u komediji »It Takes Two«. No, sestre Olsen u međuvremenu nisu mirovale. Nakon prestanka snimanja »Pune kuće« (1987.-1995.) otvorile su producentsku kuću »Dualstar Productions« i posvetile se snimanju i produciranju videonaslova. Pokrenule su vlastitu liniju odjeće za djevojčice, izdavačku kuću, proizvode lutke, ukrasne sitnice i slično. Ukratko, stvorile su carstvo vrijedno nekoliko milijaradi dolara, a svaka sestra uštedjela je oko 150 milijuna dolara.

    - 21:33 - just a few words (5) - and a smile - :).

    << Arhiva >>

    Creative Commons License
    Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.