18.08.2006. / petak

Odlazu li Dida I Nesta iz Milana??

Sve lose vijesti: Milan nikako naći adekvatnu zamjenu za Andriya Shevchenka a sve se vise suska o prijelazu vaznih I kljucnih Milanovih igrača u druge klubove!!!headbangburninmadheadbang

Prema pisanju talijanskih medija Milan bi vrlo lako mogao ostati bez Dide i Alessandra Neste. Vratar Brazila je navodno na meti Manchester Uniteda dok je Chelsea zagrizla za dovođenje Neste. Prema pisanju talijanskih medija Milan bi vrlo lako mogao ostati bez Dide i Alessandra Neste. Budućnost Dide u Milanu je upitna pošto se dvije strane nisu uspjele dogovoriti oko uvjeta produženja ugovora. Milan bi se mogao odlučiti na prodaju jer će za godinu dana Dida moći otići kao slobodan igrač a i Buffon je sve bliži dolasku na San Siro međutim ipak će se sačekati ovotjedna odluka suda koja će odlučiti u kojoj će ligi sljedeće sezone Milan nastupati. Sa druge strane Chelsea navodno nudi 12 milijuna funti za Nestu a taj je igrač već duže vremena meta londonskog kluba. Međutim Nesta bi želio otići jedino ako Milan bude izbačen u drugu ligu.


Šuška se i o prijelazi Pirla u Real Madrid jer je novi trener kluba Capello njegov veliki obožavatelj a njegova vrijednost se procjenjuje na 15 milijuna funti.


Jednom rječju: KATASTROFA!!!!!burninmadheadbangburninmad

- 01:29 - Ajmo, ajmo.... (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.