Marijan M. (43)

četvrtak, 14.09.2006.

Postao sam trkadžija

Jebate, već je četvrtak, a još nisam ništ napisao o svojem debitantskom nastupu proteklog vikenda u automobilističkim utrkama, konkretno u Honda Valvoline Yokohama kupu.
A nisam zato kaj: a) crko mi modem doma, b) na godišnjem sam pa ne mogu zlorabit kompjuter na poslu, c) sjebala me neka crijevno-želučana viroza pa sam imao problema na stražnjem izlazu.

A moj debi je, kad se sve zbroji, prošao odlično...

Hm, nije baš tak krenulo...
U petak sam na slobodnom treningu spičkao auto...
...bio sam prebrz na mokrom asfaltu, pa sam išao prebrojavat gume na zaštitnoj ogradi prije Riječkog zavoja...

crash test

crash test

Zahvaljujući jakoj logističkoj podršci ekipe iz Rutinga i kolege Projića iz Auto kluba te mehaničarima iz Procara, auto je sređen za službeni trening u subotu.

pokrpana Honda
foto by Alex

S obzirom na loše iskustvo od petka na treningu sam se tek kak treba počeo upoznavat auto, pa mi nije bilo bitno prolazno vrijeme. A bilo je relativno slabo - točno 2 minute.
Zato sam na prvoj utrci u subotu popodne projurio i ubrzao se za skoro tri i pol sekunde. Dovoljno za zadnje mjesto. Bolje nisam ni očekivao, jer ipak u ovom kupu nastupaju vozači koji su profići i imaju desetke godina trkaćkog iskustva i provezene stotine krugova po Grobniku.

juriiiiiim
foto by Alex

Nakon ugodne noći s familijom, koju je već pokosila boleština, u nedjelju sam se vratio na Grobnik sa željom da skinem vrijeme za još par desetinki...
I uspio sam... Išao sam 1.56.6. Bio sam spreman i za brži krug, ali gume su počele otkazivati poslušnost... I nisam bio zadnji, jer je Bolšecu otpao kotač...

Eto, ostvario mi se san i napokon sam postao trkadžija...
Sljedeća utrka je 23. i 24. rujna u Požegi.
Dojdite...

- 13:54 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kaj je ovo?

Brzi pregled ili arhiva

Blogeri i blogerice (osobni izbor)