marini memoari

ponedjeljak, 13.11.2006.

45. Tko je faca u Hrvata

E, nisam mogla vjerovati da Mladen Grdović može bit faca! I to velika faca jer nije lako priznati da si došao do dna i da nema dalje. Stvarno treba bit čunka, poznat i priznati da si na psihijatriji na liječenju. Svaka čast, da dijelim vjenčiće i kaktuse, dobio bi najveći broj vjenčića i nije me briga što svi mislili o njemu. Ali, nije ni čudo, on je uvijek bio čovjek sklon Zapadu i slijedio trendove: em je piva i nije staja tamo, em je vozio i stukao skupe pile kao u Majami Vajsu, em je bio u trendu s (ne)priznavanjem vanbračne djece, em je sad s ovim pokazao da je domaća zvijezda ala Kejt Mos i Robi Vilijams… Čovjek je malo pogriješio državu, ali to je ono što špiceri i pozeri nazivaju trendi. Lako je bit trendi, in i fensi šmensi u krpicama s potpisom, ili s đukelicom u kaputiću koje pod mus imaju sve šminkerice, ili hodat s nogometašem i košarkašem… ali napraviti toliko sranja sebi i bližnjima ko MG i sve to priznati javno da ne može javnije – to se zove bit čunka do jaja, ma što neki mislili o tome.
Za razliku od MG-a koji je imao petlje priznati vrlo ozbiljnu ovisnost, drugi ne žele priznati da su bili pod nož kod Glumičića i instalirali u sebe silikončiće, kolagen, peglati bore i borice, čupati salo iz guzice… Nekim našim pjevačicama preko noći izrastu cice i onda pričaju kako im je to zato što ih muž dobro masira. A i ja pizda vjerujem svakoj budali, masirala cice svaku večer po dva tri sata ne bih li uhvatila solidnu trojku ili četvorku na koju će se neki mužjak zalijepiti pogledom, kad ono ništa. Ni makac. Ni milimetar bujnije poprsje. Što je najgore, od silnog masiranja i trljanja, čini mi se da su mi malo i spale. Tako sam poslušala savjet jedne naše trendseterice koja je 'trljajući ledom' usne dobila čube kao da je cijeli roj pčela izboo po njima. Rekla sam sebi:
- OK, ajmo probat dobit senzualne usne uz pomoć leda, ali nećemo pretjerati. I trljala ja led i utrljavala, poplavila mi usta, utrnuli zubi, hladnoća došla do malog mozga… Usta ista, modra i još tanja, stisla se od hladnoće. Pa što oni misle, da je, izuzev mene, narod tele?! Da su svi slijepi pored zdravih očiju, cice ti dolete same od sebe, a usta nabubre za čas a da te stvarni nitko nije opalio šakom po zubima?!. Brate, što je toliko teško priznat odlazak đetseterima omiljenom Glumičiću i reć:
- Je, uz konjsku facu bila sam i ravna ko najravnija daska. To me frustriralo jer su se mnogi pitali jesam li u biti muško i žensko, odlučila sam sebe i svoje bližnje počastiti cicama. I sretnija sam i zadovoljnija, ženstvenija, a nadasve cicatija…
Ipak ispada da su svi opterećeni centimetrima i obujmom. Ženama nikaddosta cica, a muškima centimetara. Recimo, nikad nisam upoznala tipa koji je bio zadovoljan veličinom svog piše. Ni jedan nije rekao da bi volio imati manjeg. Pa i da je sam Roko Sifredi od nekih 22-23cm, čini mi se da bi mu i to bilo malo, uvijek bi mislio da je bolje imati koji centimetar više. A što tek lažu... E, to stvarno nisu istine. Svi se nešto hoće kurčit centimetrima, a u jednoj prilici meni se odokativno činilo da dotični malo pretjeruje sa svojih 19 i onih vrlo važnih ipo centimetara. I došlo skoro do svađe.
- Ma nema tu toliko materijala, kažem oprezno.
Ovaj me uporno uvjerava da ima i gotovo. Ne budi lijena, izvadim ja krojački metar.
- Ajmo faco, ispruži ga kad je u najvećem zanosu, kažem.
Devetnaest i onih vrlo važnih ipo svelo se na okruglih petnaest. Ne trebam ni govoriti da seks nakon toga više nikad nije bio moguć jer ne da sam tipu običnim krojačkim metrom razbila sve mađioničarske iluzije, nego ga i ubila u pojam. Poslije sam skužila da je vrlo brzo nakon toga kupio najveći karavan koji je mogao naći na tržištu, tako da sam se uvjerila kako ima logike da je auto frajerima ustvari produžetak one stvari i da ima nešto u onoj: što manji spolni organ – veće auto. Je, kompleksi su zajebana stvar, ali nije bitno koliki je nego kako vozi, što se, osim kad su auta u pitanju, muškarcima ne može objasniti.
Slično je i sa ženama. Uvijek bi htjele veće cice. Rijetko koja će za sebe reći da su joj prevelike i da bi ih smanjila, osim onih jadnica koje umjesto riđipeta imaju padobranska krila za pokrivala. A za sve su to opet uglavnom krivi muškarci jer su opsjednuti veličinom. Prije će se okrenuti za velikim cicama i guzom, nego za nekim tko ima dva prištića ispod vrata. Nije za ludu ona stara bolje da ljulja, nego da žulja. Manekenke su samo za gledanje, one nešto više i dosta više punije od njih su za pipkanje.
Tako je i s mojim cicama. Nije da nisu ok, ali ja bih veće. Samo za razliku od nekih, lajava kakva jesam, ja bih svima rekla da imam nove cice, ne bih se sramila toga i prodavala priču kako su mi izrasle u nekoliko dana velike, bujne i čvrste kao kamen.
Mare

- 19:32 - Komentari (14) - Isprintaj - #