Krasici crna gora - Šibenik

ponedjeljak , 11.02.2019.

Villa Krašići










Dating Site: Krasici crna gora






Trosobni apartman sa 8 lezajeva,pogled na more,100 m udaljen od plaze,sve 3 sobe gledaju na more,kupatilo,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv,parking ,terasa 16 m2,zaseban ulaz. Bjelila je malo ribarsko i turističko mesto koje se odlikuje prelepom obalom, uvalama, kamenim kućama i konobama čineći jedinstvenu ambi...



krasici crna gora

The Villa is close to: Porto Montenegro — 1. Mali raj ko voli prirodu i buđenje uz cvrkut ptica, a... Apartmani su novi, cisti, izuzetno uredni, udaljeni od... Idealni su za dobar porodični odmor.



krasici crna gora

Villa Krašići - Total area of the villa is 270m2.



krasici crna gora

Bjelila je malo ribarsko i turističko mesto koje se odlikuje prelepom obalom, uvalama, kamenim kućama i konobama čineći jedinstvenu ambi. Plaža je udaljena 30 metara,tj. U sobama su po dva kreveta a u dnevnoj sobi je jed. Apartmani su velicine 50mk u prelepoj vili 40m od mora. Svi apartmani imaju velike terase sa pogledom na more. Vila poseduje parking za sve automobile svojih krasici />Apartman poseduje i 2 parking mes. Udaljenost od mora oko 100 metara. Voda i parking su obezbedjeni 24 casa. Apartmani su sa velikim terasama i dobrim pogledom na more. Kapacitet je 4 i 5 osoba. Komplet su opremljeni, imaju klimu i internet. Idealni su za dobar porodični odmor. Krasici su malo mesto i nalaze se na poluostrvu Lustica,Boko Kotorski zaliv. Smestaj je pogodan kako za odrasle, tako i za porodice sa malom decom. Vila se nalazi u Crnoj Gori, Boka Kotorska, opština Tivat. Tivatski aerodrom i grad Tivat udaljeni su samo nekoliko kilometar. Trosobni apartman sa 8 lezajeva,pogled na more,100 m udaljen od plaze,sve 3 sobe gledaju na more,kupatilo,kompletno opremljena kuhinja,klima,tv,parking crna 16 gora ulaz.



Krašići, Kotor.
The Villa is close to: Porto Montenegro — 1. Svi apartmani imaju sopstveni ulaz, opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa pogledom na more, internet, vodu 24h. Apartman je okružen prirodom, zelenilom, nema saobraćaja, što je veoma pogodno za decu. Spustite do kraja stranicu i pregledajte sav smeštaj na lokaciji Krašići Apartmani. Krasici su malo mesto i nalaze se na poluostrvu Lustica, Boko Kotorski zaliv. Udaljenost od mora oko 100 metara.

[Online dating herpes sufferers|Victorian match making factories|World of tanks matchmaking 8.11]






Oznake: Smeštaj:, Krašići, apartmani, 2018., privatni

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.