Rođendan,Faks,Anime,Manga............

utorak , 04.03.2014.

1.3. mi je bio 20 rođendan i otišao sam iz splita u svoje mjesto da ga proslavim s prijateljima.
Kada sam došao mater (majka) je već počela raditi kolače, kolača je bilo previše s obzirom da ne slavim rođendan u kući već na jednoj drugoj lokaciji i tako sutradan tj 1.3. na moj rođendan mater mi kaže da je u slastičarnici naručila tortu pa da s autom odem po nju. A ja sam samo htio ići vani na svježi zrak i družiti se s prijateljima i malo se odmoriti od grada, ali eto da ne budem bezobrazan na svoj rođendan išao sam po tortu i kada sam se vratio mater mi kaže da odem gore u apartman po stolicu , i opet sam bio nervozan jer želim ići vani , ali eto išao sam gore po stolicu i dok sam ulazio u mračni apartman, pokraj kauča u mraku sam uočio lice od jedne cure kako se skriva i promatra me. I ja sam se usra (preplašio) bio sam uvjeren da je to Samara iz horor filma Krug i da ću vjerovatno umrijeti ali onda je netko upalio svijeću i moji prijatelji su iskočili i viknuli iznenađenje , ajme koje olakšanje kada sam skužio da to nije Samara hahahahahah , i tek sam tada shvatio čemu torta,mnogo kolača i alkohola :D
Što se tiče poklona nisam ništa dobio u vezi anime/mange jer sam vjerovatno jedini u mom mjestu koji to prati i ne pričam baš o tome , iako mi je brat planirao kupiti mangu SNK ali je nije bilo u algoritmu ali nema veze :)

Eto kako sam napunio 20 sad nema više zafkancije :D
Evo počeo i drugi semestar i odmah sam napravio napredak...ustao sam u 10.45 iako je faks tek počeo u 16.15
Predmeti su užasni statistika,računovodstvo,poslovna ekonomija... ali jbga ipak sam išao ne ekonomiju što sam mogao očekivati hahahah... e da, planiram se prijaviti za stipendiju u Japanu :D , 800 € ,plaćen boravak ,prijevoz i prva godina se uči samo japanski
, bilo bi super kad bi je dobio :)

Što se tiče anime i mange ...pročitao sam Bakuman mangu i trenutno gledam anime, na drugoj sezoni sam 14 epizoda.
Manga i anime su jednako dobri ... pročitao sam i Air Gear , prije 2 god sam gledao anime Air Gear ali se ukinuo pa sam zaboravija na njega neko vrijeme , ali mi se jako svidio. Manga je bila zanimljiva , ali mogla je i biti bolja :)
E da također sam pogledao anime Welcome to NHK , anime je preeeeedepreeesivaaaaaaaan, i uopće nije po mome ukusu, pogledao sam ga jer su svi govorili kako je dobar , ali toliki stupanj depresivnosti nije za mene.
Počeo sam također čitat Gintama jer sam pogledao anime i oba filma... GINTAMA RULES :D
Također sam danas pogledao 119 epizodu HunterxHunter i mogu reći da je ova arc jedna najbolja od svih animea uopće :D

Eto to je to od mene sad bi moga na 15 epizodu Bakumana... See ya

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.